Eerste EasyHotel in België

7 november 2014
Eerste EasyHotel in België

Deze week tekenden DanZep, eigenaar van De Pier en easyHotel Benelux, en Allfin een contract voor de bouw van het eerste easyHotel
in het centrum van Brussel. In de lente van 2016 opent easyHotel haar deuren aan de Zilverstraat naast het monumentale hoefijzergebouw, deel uitmakend van het project Chambon.

*Unieke locatie*
Momenteel wordt het complex, bestaande uit vier historische en 5 nieuwe gebouwen, door de Belgische projectontwikkelaar Allfin opgetrokken. easyHotel heeft met ruim 100 hotelkamers verdeeld over 7 etages, een unieke locatie in handen pal in het historische stadscentrum van Brussel. De Munt ligt om de hoek, het gerenoveerde Martelarenplein een straat verder en De Grote Markt en Centraal Station op slechts 400 meter afstand.

*Value for Money Hotelconcept*
Karim Zouaoui, Allfin: “We zijn verheugd het eerste easyHotel in België in één van onze binnenstedelijke projecten op termijn te verwelkomen. Dit hotel beantwoordt aan de stijgende vraag naar 'Value for Money' hotelconcepten.” Dan Metcalfe, master franchisenemer van easyHotel Benelux: “We zijn erg blij dat easyHotel hiermee officieel voet aan de grond heeft gezet in België, zodat we straks ook zakenreizigers en toeristen in Brussel kunnen verwelkomen en voorzien van voordelige en comfortabele hotelovernachtingen."

"*Meer lezen over easyHotel? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=easyhotel&x=zoeken

~Christel Tuin~





















Overig nieuws