Eigen app Mövenpick hotel Amsterdam

19 oktober 2012
Eigen app Mövenpick hotel Amsterdam

Het Mövenpick Amsterdam City Centre heeft een applicatie ontworpen om het verblijf in het hotel op een onderhoudende, spannende en productieve manier te laten verlopen.

*Vragen en feedback*
Met de Hotel App wordt een kijkje gegeven in de kamers en faciliteiten van het hotel en worden op basis van locatiebepaling suggesties gedaan voor nabijgelegen attracties en evenementen. Speciale aanbiedingen en promoties voor een verblijf in het hotel zijn eveneens toegevoegd net als foto’s en reviews en antwoord op veelgestelde vragen. Ook is er de mogelijkheid om na het verblijf feedback te geven.

*Voor organisatoren*
Voor organisatoren van conferenties biedt de app de mogelijkheid om op een kosteneffectieve, snelle en gemakkelijke manier een evenement te mobiliseren door eventschema’s, sprekersinformatie en zelfs presentatiebestanden beschikbaar te stellen voor hun doelgroep binnen een beveiligde omgeving.

De ‘online event manager’ tool betrekt de deelnemers bij het event en zorgt hierdoor voor meer dynamiek en interactie. De aanschaf van een privé omgeving bedraagt 250 euro per event.

~Frank Lindner~

Overig nieuws