El Llorenç Parc de la Mar opent in het voorjaar van 2019

22 november 2018 | David Bakker

El Llorenç Parc de la Mar is verheugd aan te kondigen dat het dit voorjaar zijn deuren zal openen in het hart van Palma de Mallorca. Als eerste in zijn soort op het eiland beschikt het hotel over 35 exclusieve kamers, twee zwembaden, een bar op het dak, en een spa in samenwerking met Natura Bissé.

Het opvallende interieur van El Llorenç is het werk van de gevestigde Zweedse binnenhuisarchitect Magnus Ehrland. Het design van het hotel biedt een nieuwe richting in Balearische stijl. Moorse motieven zijn te vinden in het gehele ontwerp van het hotel, dat door het hele gebouw heen te zien is in authentiek donkerhouten traliewerk en Arabisch-Mallorcaanse tegels.

Gasten van El Llorenç Parc de la Mar zullen zich in een gastvrije en stijlvolle omgeving bevinden, perfect voor een pauze op elk moment van het jaar. Gasten die tijdens de lange zomer in Mallorca aankomen, kunnen genieten van het weidse uitzicht op de baai vanaf de bar op het dak, de Balinese bedden en het grootste overloopzwembad van Palma.

El Llorenç Parc de le Mar is ook de thuisbasis van een van de meest unieke gastronomische aanbod in de Middellandse Zee. Onder leiding van de gerenommeerde Mallorcaanse chef-kok Santi Taura, biedt restaurant DINS een unieke eetervaring geïnspireerd op de traditionele gerechten van het eiland. 

De locatie van El Llorenç combineert authentieke luxe en rust, gelegen in La Calatrava, de oudste wijk van de stad. Het gebied is een ontmoetingsplaats voor alle culturen die Mallorca gevormd hebben zoals het vandaag de dag bekend is, en het hotel ligt op loopafstand van historische bezienswaardigheden zoals de Arabische Baden en de beroemde Catedral de Mallorca.

"El Llorenç Parc de la Mar is een uniek hotel dat het beste belichaamt van wat Mallorca te bieden heeft, maar ook iets aanbiedt dat nog nooit eerder op het eiland is gezien. Het hotel heeft de veelzijdigheid om zich aan te passen aan de behoeften van de moderne reiziger. Het hotel biedt alle traditionele vereisten, terwijl het tegelijkertijd modern, innovatief en technisch onderlegd is", aldus Joan Comas, General Manager.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitma ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: