Element Amsterdam lanceert nieuw restaurant

19 januari 2017 | Roy Spijker


Element Amsterdam opent vandaag een nieuw restaurant. Restaurant Gordal (Gordal is een olijf uit Andalucië) biedt verschillende tapas en authentieke Spaanse gerechten in combinatie met lokale wijnen, bieren en huisgemaakte sangria. Het restaurant is toegankelijk voor zowel hotelgasten, omwonenden als Gelderlandplein-bezoekers en biedt daarmee extra variatie in het huidige aanbod rondom de Zuidas.

In Restaurant Gordal staat 'shared dining' centraal. Gasten kunnen vijf schotels bestellen met verschillende kleine gerechten om samen te delen. Daarnaast worden gasten bij Gordal meegenomen op een culinaire reis door Spanje, waarbij er maandelijks een gerecht uit een specifieke regio wordt aangeboden. De cultuur, gewoontes en lokale smaken van dit gebied staan die maand centraal.

Nieuwe Chef

Om de Spaanse authenticiteit van het restaurant te waarborgen heeft Element Amsterdam Gines Peregrin, een Spaanse chef, aan het team van Gordal toegevoegd. General Manager Bart Luijk is blij met zijn komst: "We hebben gezocht naar een authentiek concept dat variatie zal brengen in het huidige aanbod en daarmee beter aansluit bij de verwachtingen van onze hotelgasten en omwonenden. Spaanse chef Gines Peregrin is een waardevolle toevoeging aans ons team en zijn culinaire ervaring en Spaanse achtergrond zorgen ervoor dat wij een uniek authentiek concept kunnen bieden aan onze gasten."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Columns Blog
Blog Gijs Hendrikx: opgedroogde tranen

En dan vermindert de sneltreinvaart en staan de voertuigen plots stokstijf stil. Corona heeft toegeslagen en dat heeft tot op de dag van vandaag een enorme impact op de totale horecabranche. We kenden in ons Theaterhotel in Venlo vóór het coronatijdperk alleen maar groei en dat stopt v...

Branded Content Coronacrisis
In jouw hotel voelen gasten en medewerkers zich veilig, toch?

Bij binnenkomst in een hotel bepaalt de gast of hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Dat gaat allemaal vanzelf en is een gevoelskwestie. Natuurlijk speelt hierbij de receptioniste een belangrijke rol. Een glimlach, een luisterend oor, zakelijk maar toch vriendelijk, het helpt allemaal mee. ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Toerisme Coronacrisis
Nederlanders willen weer op reis volgens verzekeraars

De Nederlandse reislust komt weer terug. Na de uitbraak van corona liep het aantal afgesloten reisverzekeringen fors terug. Maar juni liet een ommekeer zien. Uit een analyse van Independer blijkt dat er in juni driemaal meer reisverzekeringen werden afgesloten dan in mei. Maar mensen lijken het wel ...

NH Hotels
Sporten in stijl in nhow Amsterdam RAI en nhow Rotterdam

De Nederlandse nhow hotels, onderdeel van het lifestylemerk vanNH Hotel Group, zijn een samenwerking gestart met sportplatform OneFit. Vanaf 7 juli kunnen er in nhow Rotterdam door OneFit members diverse sportlessen gevolgd worden, waaronder yoga en Pilates lessen. Bij nhow Amsterdam RAI zullen de l...

Columns
Column Tanja Seegers: Het C-woord

Obeying the rules… Zo ben ik grootgebracht. En dat ging me de eerste zes weken van de quarantaine erg goed af. Na de persconferentie van 15 maart waarin de ‘slimme lockdown’ van Nederland werd aangekondigd, heb ik me - zij het eerst nog beduusd - volledig geschaard achter de besli...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: