Element Amsterdam lanceert nieuw restaurant

19 januari 2017 | Roy Spijker


Element Amsterdam opent vandaag een nieuw restaurant. Restaurant Gordal (Gordal is een olijf uit Andalucië) biedt verschillende tapas en authentieke Spaanse gerechten in combinatie met lokale wijnen, bieren en huisgemaakte sangria. Het restaurant is toegankelijk voor zowel hotelgasten, omwonenden als Gelderlandplein-bezoekers en biedt daarmee extra variatie in het huidige aanbod rondom de Zuidas.

In Restaurant Gordal staat 'shared dining' centraal. Gasten kunnen vijf schotels bestellen met verschillende kleine gerechten om samen te delen. Daarnaast worden gasten bij Gordal meegenomen op een culinaire reis door Spanje, waarbij er maandelijks een gerecht uit een specifieke regio wordt aangeboden. De cultuur, gewoontes en lokale smaken van dit gebied staan die maand centraal.

Nieuwe Chef

Om de Spaanse authenticiteit van het restaurant te waarborgen heeft Element Amsterdam Gines Peregrin, een Spaanse chef, aan het team van Gordal toegevoegd. General Manager Bart Luijk is blij met zijn komst: "We hebben gezocht naar een authentiek concept dat variatie zal brengen in het huidige aanbod en daarmee beter aansluit bij de verwachtingen van onze hotelgasten en omwonenden. Spaanse chef Gines Peregrin is een waardevolle toevoeging aans ons team en zijn culinaire ervaring en Spaanse achtergrond zorgen ervoor dat wij een uniek authentiek concept kunnen bieden aan onze gasten."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Awards Achtergronden
Award Familiehotel 2020 gaat naar Preston Palace  

Preston Palace is voor de zesde maal op rij uitgeroepen tot 'Familiehotel van het Jaar'. Maar liefst 83% van de stemmers stemde op het Twentse all-inclusive resort. Om haar dankbaarheid te benadrukken doneert Preston Palace aan een goed doel dat zich inzet voor families, krijgen alle medewer...

Booking.com OTA's
Booking.com introduceert een nieuw systeem voor kwaliteitsclassificaties

Booking.com introduceert een nieuw systeem voor kwaliteitsclassificaties voor appartementen, vakantiehuizen en villa's; het nieuwe systeem maakt het makkelijker voor reizigers om de kwaliteit van unieke verblijfsplekken te vergelijken. Reizigers hebben tegenwoordig meer keuze dan ooit als ze...

Personeel
De nieuwste technologische tools voor het koesteren van talent

Waar menselijk talent in de jaren ‘90 werd gezien als een verrijking om te managen onder het concept van talentmanagement, neemt het koesteren van talent een humanistisch standpunt in van de mensen van een organisatie van wie het doel in lijn is met het bedrijf dat talent ontwikkelt en koester...

Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

Achtergronden Internationaal
Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden

Negen nieuwe leden van over de hele wereld komen de familie Relais & Châteaux verrijken. Dankzij hun uitzonderlijke locaties, de charme van hun architectuur, hun unieke geschiedenis en het talent van hun chef-koks, openen deze huizen nieuwe vensters naar de wereld voor reizigers. Chatha...

Columns
Column Hans van Spronsen: OK Boomer

Wellicht heeft u het de afgelopen weken of maanden online voorbij zien komen, de nieuwe online grap die graag wordt verspreid door millennials en de generaties die daarop volgen; ‘OK Boomer’. Kort gezegd is het een grapje met een serieuze kern, de term werd zelfs al gebruikt in het parle...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: