Eurostars Hotel Company en The View of Rotterdam tekenen overeenkomst voor vijfsterrenhotel

Auteur: Redactie
Opening Hotelketens 27 juni 2023
Eurostars Hotel Company en The View of Rotterdam tekenen overeenkomst voor vijfsterrenhotel

Eurostars Hotel Company, de hotelketen van de Hotusa Group, heeft een overeenkomst gesloten met The View of Rotterdam voor de exploitatie van een vijfsterrenhotel. Het hotel wordt gevestigd in een multifunctioneel gebouw in het hart van de Rotterdamse Rijnhaven, een ontwikkeling op het schiereiland Katendrecht.

Het gebouw van 11.000 vierkante meter maakt deel uit van het project The View, dat in totaal 100.000 vierkante meter ontwikkelingsgebied omvat. Het gebouw zal bestaan uit twaalf verdiepingen en twee ondergrondse parkeergelegenheden. Naast het hotel zat het gebouw onderdak bieden aan een winkelgebied, restaurants en kantoren. Het hotel zal bestaan uit de zeven bovenste verdiepingen evenals delen van de begane grond en de tweede verdieping. Het zal beschikken over 188 kamers, een restaurant, vergaderzalen, een spa, fitnessruimte en dakterras.

De bouw van het hotel is al in volle gang en zal opereren onder de merknaam Eurostars, naar verwachting opent het halverwege 2025. 

Eurostars Hotel Company

Eurostars Hotel Company, onderdeel van de Hotusa Group, is de grootste hotelketen in spanje wat betreft het aantal hotels en heeft een portfolio van 250 hotels in 17 landen. De hotels zijn onderverdeeld in diverse merken zoals Eurostars Hotels en Aurea Hotels.

Met een geschiedenis van meer dan 45 jaar is de Hotusa Group actief in meer dan 130 landen, heeft het 5.000 werknemers en in 2022 een omzet van 1,2 miljard. Naast de hotelexploitatie heeft het bedrijg twee andere business units, waaronder hoteldiensten geïntegreerd onder de paraplu van Keytel.

 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws