EW verzorgt schoonmaak Hilton Brussels City

9 januari 2015
EW verzorgt schoonmaak Hilton Brussels City

Hilton Brussels City en EW Facility Services trappen 2015 af met een nieuwe samenwerking. De multi-service facilitair dienstverlener draagt per
1 januari de zorg voor het schoonmaakonderhoud van de 284 hotelkamers die dit viersterrenhotel telt. Daarnaast verzorgt zij de algemene dienst en de linnenlogistiek. Kris Calle, directeur van EW Facility Services België, is trots op de samenwerking met dit toonaangevende hotel, gelegen in het stadscentrum van Brussel.

*Ruimte voor innovatie en hospitality*
Kris Calle verklaart: “Bij Hilton Brussels City kunnen wij onze visie op een innovatieve en gastgerichte dienstverlening goed kwijt. Wij werken vanuit de overtuiging dat wij met onze diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving die gasten hebben bij hun bezoek aan een hotel. Dat Hilton Brussels City haar opdracht aan ons gunt, is voor ons bewijs dat deze visie door hen wordt gedeeld. Samen hebben wij de ambitie te zorgen voor een totaalbeleving waar hotelgasten zeker voor terug zullen komen. Deze samenwerking vormt wat ons betreft een zeer mooie start van dit nieuwe jaar.”

*Houder OSB Keurmerk*
Voor Hilton Brussels City was het feit dat EW Facility Services sinds de introductie begin 2013 houder is van het OSB Keurmerk, een belangrijke overweging in het gunningstraject. Brancheorganisatie OSB riep dit keurmerk in het leven vanwege de vele ontwikkelingen in de branche de afgelopen jaren, waaronder de verharding van de marktverhoudingen door teruglopende schoonmaakbudgetten, scherpe prijsconcurrentie en kortlopende contracten. Met een OSB-Keurmerk toont een gecertificeerd bedrijf aan dat het verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van het verduurzamen van marktcondities. Opdrachtgevers weten dankzij het OSB keurmerk zeker dat zij te maken hebben met een bedrijf dat over brede vakkennis beschikt, de administratie op orde heeft, belasting en premies betaald, eerlijk zaken doet en de juiste verzekeringen heeft.

Overig nieuws