Expedia Amsterdam zwemt in Amsterdamse gracht

30 augustus 2012
Expedia Amsterdam zwemt in Amsterdamse gracht

Expedia.com organiseert de Global Day Of Caring. Dit is een jaarlijks evenement waarbij alle medewerkers uit 34 landen een aantal uren van hun werktijd besteden aan een goed doel.

*Amsterdam City Swim*
Het Amsterdamse team kiest voor de Amsterdam City Swim en zwemt op zondag 9 september door de Amsterdamse grachten. Voor Olivier Pernoud, director market management Benelux bij Expedia was de keuze snel gemaakt: "Wij hebben in Amsterdam gekeken naar wat wij zouden kunnen doen. Wij hadden gehoord van dit initiatief, waar onder andere Pieter van den Hoogenband ambassadeur van is, en het zal een hele ervaring zijn om door de grachten te zwemmen." De opbrengst van de Amsterdam City Swim gaat naar de Stichting ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose).

*Expedia*
Expedia Lodging Partner Services (LPS) Group is het centrale contactpunt voor hotels en is aanwezig in meer dan zeventig landen. Door middel van onder andere Expedia.com®, Hotels.com®, Hotwire®, Venere.com®, Egencia®, en Expedia® Affiliate Network kunnen hotels hun online performance optimaliseren.

*Op de foto*: Olivier Pernoud, Bart van Bakel en Kevin Zoeteman doken al in het water om te trainen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws