Fine Hotels & Suites breidt collectie uit met De Plesman Residences in iconisch gebouw

Auteur: redactie
Hotelketens Opening 25 juli 2023
Fine Hotels & Suites breidt collectie uit met De Plesman Residences in iconisch gebouw

Fine Hotels & Suites, bekend van Stadsvilla Mozaïc (Den Haag), Stadsvilla Mout (Schiedam), Casa Julia (Delft) en Buitenplaats de Bergse Bossen (Driebergen-Rijsenburg) breidt haar portfolio uit. Aan de collectie wordt nu De Plesman Residences toegevoegd. Vanaf 1 augustus is het mogelijk om een van de 21 ‘serviced apartements’ te huren in het voormalige iconische KLM-hoofdkantoor aan de Plesmanweg in Den Haag. De Plesman Residences biedt acht verschillende types variërend van 58m2 tot 213m2, waarvan het merendeel beschikt over een balkon.

Duurzaamheid staat bij de Plesman Residences hoog in het vaandel en zo is het gebouw bijvoorbeeld volledig gasloos. De appartementen zijn ideaal voor verblijf van enkele maanden en beschikken over een hospitality service. Zo ervaren gasten een ‘Fine Way of Living’ met een warm en stijlvol interieur, conciërge-, housekeeping services en parkeerfaciliteiten op eigen terrein. The Gym en The Office (flexwerkplekken) gaan open voor de gasten in het vierde kwartaal van 2023. De Plesman Residences is onderdeel van de ontwikkeling Plesmanduin, dat een nieuwe Haagse wijk met gevarieerd woningaanbod wordt.

‘Fine way of living’

“Het verbinden van mijn passie voor gastvrijheid met mijn liefde voor mooie gebouwen is de rode draad in de Fine Hotels & Suites, en nu ook in De Plesman Residences”, aldus Corina Waaijer, eigenaresse van Fine Hotels & Suites. “Ik ben enorm trots dat we met Fine Hotels & Suites de volgende stap kunnen maken en wel in het prachtige monumentale pand van het voormalige KLM-kantoor. In 2024 geven we hier nog eens vervolg aan waar we later meer over delen. Met deze uitbreiding van onze collectie streven we ernaar om onze positie als een toonaangevende aanbieder van luxe en karakteristieke accommodaties te versterken.”

“Het verhuren van ‘serviced apartments’ vereist een zorgvuldige benadering. We moeten ervoor zorgen dat elk appartement naadloos aansluit op de Fine Hotels & Suites-ervaring, waarbij luxe, comfort en uitmuntende service centraal staan. We bieden flexibiliteit in de verblijfsduur waarbij onze gasten kunnen genieten van de voordelen van een thuis, maar dan weg van huis en inclusief de gemakken van onze hospitality service. Ik weet in ieder geval zeker dat alle gasten gaan genieten van een ‘Fine way of living’.”

 


De redactie van Hospitality Management interviewde Corina Waaijer in het voorjaar van 2022 over de groei van Fine Hotels & Suites. "Juist als je het meest kwetsbaar bent, kunnen ook weer hele mooie dingen ontstaan." 

Lees het hele interview terug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws