Fletcher bouwt hotel in Arnemuiden

23 november 2016 | Thijs Jacobs

Fletcher Hotels bouwt aan het Veerse Meer in Arnemuiden een nieuw luxe 4-sterren hotel. De verwachting is dat het hotel in het tweede kwartaal van 2017 haar deuren opent onder de naam 'Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer'.

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Het luxe 4-sterren hotel krijgt verdeeld over 3 bouwlagen 51 luxe tweepersoonskamers, waarvan 3 mindervalidekamers en 12 kamers met verbindingsdeur. Op de begane grond bevindt zich een a? la carte restaurant, een bar en een vergaderruimte. Ook beschikt het hotel over een fitnessruimte, een royaal terras met uitzicht over het Veerse Meer, een aanlegsteiger, een buitenbar en een eigen strand.

“Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer wordt een prachtig 4-sterren hotel gelegen op een van de mooiste locaties in Zeeland. Met een eigen strand en de aanlegsteiger heeft dit hotel volop recreatieve mogelijkheden. Vanaf hier vaar je zo naar Engeland. Wij zijn ontzettend blij met de bouw van dit nieuwe hotel”, aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 75 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zes jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn bijna 3000 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Met de nieuwbouw van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer staat het aantal Fletcher hotels op 75 hotels.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: