Fletcher neemt hotel in Reusel over

15 februari 2011 |
Fletcher neemt hotel in Reusel over<

Fletcher Hotels voegt Hotel Frontière de Kempen in het Brabantse dorpje Reusel toe aan de hotelportefeuille. Fletcher neemt zowel het vastgoed als de exploitatie over. Per direct wappert de Fletcher-vlag bij het hotel en gaat de hotelonderneming verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen.

Eigen energiebron
Het driesterrenhotel met 34 kamers, restaurant, bar en terras is bijzonder duurzaam gebouwd. Zo is het dak voorzien van zonnepanelen en wekt het haar eigen energie op. De overcapaciteit wordt zelfs doorverkocht aan de gemeente. Middels warmtewinning en terugwinning ontstaat er een zeer eco-vriendelijk hotel. “Voordeel voor ons is dat de gehele kosten voor gas, water en licht enorm laag zijn, daarmee sluit het hotel bijzonder goed aan bij onze duurzaamheidstrategie”, aldus Rob Hermans van Fletcher Hotels.

Op grensovergang
Het in 2009 nieuw opgeleverde hotel is gelegen in natuurgebied de Kempen, en ligt pal tegen de Belgische grens, op de oude grensovergang. Reusel wordt ook gekenmerkt als “één van de acht zaligheden”.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: