Post-Plaza versterkt band met restaurant

23 mei 2011 |
Post-Plaza versterkt band met restaurant

Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden en restaurant Frouckje State in Rijperkerk versterken hun bestaande samenwerking met de lancering van een nieuw arrangement; het Fries Royaal Gastronomisch Arrangement.

Er bestond sinds de opening van het hotel in 2009 al een samenwerking tussen beide horecazaken. Nu heeft dit opnieuw inhoud gekregen in de vorm van het nieuwe arrangement.

Afgestemd
Eelke van der Heide, Sales Manager van Grand Hotel Post-Plaza en Thom van der Heide, Patron van
restaurant Frouckje State, hebben de samenwerking nieuw leven ingeblazen en afgestemd op de wensen van hun gasten. “Wij krijgen regelmatig de vraag van onze gasten waar ze in de buurt op niveau kunnen overnachten. Het luxe Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden biedt hierin uitkomst”, aldus Thom van der Heide.

In stijl
Eelke van der Heide meldt dat Grand Hotel Post-Plaza haar hotelgasten met dit arrangement een zinnenprikkelende gastronomisch belevenis op hoog niveau kan aanbieden.
Het driedaags verblijf bestaat uit twee overnachtingen op een Deluxe kamer met uitgebreid ontbijt, op de eerste avond een driegangendiner met aperitief, wijnen en koffie friandise in Brasserie Lourens en op de tweede avond een vijfgangendiner met Champagneaperitief, samenspel van wijnen en koffie met huisgemaakte lekkernijen in restaurant Frouckje State. Het vervoer van Leeuwarden naar Rijperkerk en vice versa wordt sinds kort door restaurant Frouckje State verzorgd door middel van een luxe Jaguar met chauffeur welke de gasten geheel in stijl vervoert.

Kleine wereld
De heren Van der Heide zijn overigens geen familie van elkaar maar werkten wel ooit samen bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. “Het wereldje is niet zo groot, zeker in Friesland niet”, melden de beide heren.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitma ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: