Future Hotel Leader Award: Erkenning voor toekomstige leiders in de hotellerie

Auteur: Redactie
Awards 1 november 2023
Future Hotel Leader Award: Erkenning voor toekomstige leiders in de hotellerie

De Future Hotel Leader Award, een samenwerkingsinitiatief tussen Hotel Leaders Network en Hotelvrijmibo, is bedoeld om de opkomende sterren in de gastvrijheidssector in de schijnwerpers te zetten. Deze veelbelovende leiders belichamen de kern van buitengewone gastvrijheid en hun toewijding en passie zijn onmisbaar voor het voortdurende succes van de hotelbranche.

Om in aanmerking te komen voor nominatie voor de Future Hotel Leader Award, moet je aan de volgende criteria voldoen:

  • Je bent een afdelingshoofd (bijvoorbeeld hoofd receptie, hoofd huishouding, hoofd financiën, hoofd F&B of hoofd verkoop), maar niet werkzaam als hotel- of algemeen manager.
  • Je hebt minimaal 1 jaar in een hotel in Nederland gewerkt.
  • Je bent verantwoordelijk voor een team met minimaal twee directe medewerkers.

Ben je, of ken je iemand in uw netwerk die de potentie heeft om een echte impact te maken op de toekomst van de hotelsector? Dien dan nu uw nominatie in via deze link tot 15 november 2023.

De gelukkige winnaar van de Future Hotel Leader Award 2024 zal beloond worden met een volledig verzorgd verblijf voor twee personen bij Pillows Maurits at the Park, inclusief andere prijzen. Meer informatie en gedetailleerde prijzen zijn te vinden op de website van de organisatie.

De deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit zowel de academische wereld als de branche, staat klaar om de inzendingen te beoordelen. De jury zal de topkandidaten selecteren op basis van hun uitzonderlijke bijdragen aan de hotellerie.

De Future Hotel Leader Award is een eerbetoon aan de toekomst van de hotellerie en de impact van individuen die zich inzetten voor de groei en bloei van de sector. De organisatie moedigt iedereen aan om nominaties in te dienen en deel uit te maken van deze viering van inspirerend leiderschap in de hotelwereld.

Voor meer informatie, details over nominaties en updates over de Future Hotel Leader Award, kunt u terecht op Futurehotelleaderaward.com

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws