Gast bepaalt wat hij betaalt

29 september 2014
Gast bepaalt wat hij betaalt

Nóg meer nieuws over Trivium hotel. Fletcher Hotels komt namelijk met een ludieke actie. Op woensdag 1 oktober en donderdag 2 oktober mogen
gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten-Leur.

*Unieke ervaring*
Fletcher Hotels hecht veel waarde aan de mening van haar vaste gasten en biedt daarom de mogelijkheid om op een unieke manier als eerste kennis te maken met het 64e Fletcher hotel, Hotel-Restaurant Trivium. Bij het uitchecken bepaalt de gast zelf wat de overnachting waard was. Fletcher is niet helemaal gek geworden. De actie is geldig op basis van 2 personen bij aankomst op woensdag 1 en donderdag 2 oktober en is alléén online boekbaar. Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht (€ 16 p.p.p.n.).

*64e hotel*
Per 1 oktober verwelkomt Fletcher Hotels het 64e hotel. Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten-Leur beschikt over een gezellige bar, sfeervol restaurant en het eigen Wellness en Beauty Trivium. Gebruik van de vele faciliteiten waaronder een Finse sauna, Turks stoombad en een afkoelzwembad is op deze twee dagen gratis.

*Fletcher Hotels*
Fletcher Hotels is een oerhollandse hotelketen met 64 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws