Gasten in pyama krijgen korting in Brusselse hotels

28 april 2016
Gasten in pyama krijgen korting in Brusselse hotels

De Brussels Hotels Association (BHA) lanceert van 5 tot 8 mei het ludieke initiatief Pyjama’s Nights om antwoord te bieden op
"de huidige crisis.":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/aanslagen-in-brussel-strop-voor-hotellerie-13892/ Mensen die in pyjama komen inchecken aan de balie krijgen dan een korting van minimum 50 procent.

*Humor en levensvreugde*
"De actie moet gezien worden als een origineel initiatief dat de Belgische eigenheid en humor benadrukt. Want humor en levensvreugde blijven een sterk en efficiënt wapen in België", benadrukt Sophie Blondel, voorzitster van de BHA. Sinds de terroristische aanslagen van 22 maart in de luchthaven van Zaventem en het metrostation Maalbeek, ontvangen de hotels in Brussel veel minder toeristen dan voordien.

*Voorwaarden*
De reservatie moet rechtstreeks bij het hotel gemaakt worden via de website, per telefoon of aan de receptie, en dit enkel voor reservaties gemaakt na 27 april voor één of meerdere nachten tussen 5 en 8 mei 2016. De absolute voorwaarde tot het verkrijgen van de korting is dat de gast zijn pyjama draagt bij het inchecken aan de balie van het hotel.

*Deelnemers*
De volledige lijst van deelnemende hotels en de details van de actie zijn terug te vinden op de website "www.pyjamasnights.com.":http://www.pyjamasnights.com/

~Christel Tuin~

Overig nieuws