Geniaal bedachte patisserie in Waldorf Astoria Amsterdam

1 juli 2019 | Thijs Jacobs

Zon, zee, zand. Chillen aan het strand. Dobberen in zee, surfen over de golven, beachvolleybal in je bikini, schelpen zoeken langs de vloedlijn, bubbels om de zomer te vieren. Het eindeloze strandleven maakt van alle dagen een feest. Om dat strandgevoel te beleven hoef je deze zomer niet naar de kust. ‘The beach’ was de inspiratiebron voor de nieuwe Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam.

Opnieuw weten de chefs te verrassen met geniaal bedachte patisserie. De hartige en zoete creaties geven het ‘strandleven in de carrousel’ smaak en mondvermaak. Ga zitten, ontspan en laat je weldadig verwennen in de warme, zomerse sfeer van de  Peacock Alley in het luxe hotel aan de Herengracht 548 in Amsterdam. Van 1 juli tot en met 31 augustus alle dagen strandgeluk van 15.00 – 17.00 uur en met live pianomuziek op vrijdag, zaterdag en zondag. Prijs: vanaf 54,50 p.p. 

Hartige en zoete heerlijkheden

De carrousel vol heerlijkheden bevat hartige hapjes, zoals een luchtbedje van gerookte zalm, roomkaas, pistou; zeewiercracker met zeester van geitenkaas en duindoornbes; en een masala strandbal. Zoete smaken zijn onder meer verwerkt in een kunstig surfboard op een golf, gemaakt op een eclair met citroenmeringue; octopus op een blauwe bessen-cupcake met Ruby chocolade; een exotische schelp van financier, rum, munt, limoen en tot slot een onweerstaanbare kokosnoot met piña colada.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Hoteltech
Annemarie van Gaal: "Ook de hotellerie kan nieuwe verdienmodellen aanboren"

Toen Wayne Gretzki, de wereldberoemde Canadese ijshockeyer, gevraagd werd naar de reden van zijn succes, antwoordde hij: “Ik skate naar waar de puck heen gaat en niet naar waar hij vandaan komt.” En zo is het. Veel ondernemers en managers borduren nog steeds voort op het verleden, op ...

Events Hoteltech
Programma HotelTech: Annemarie van Gaal, Jeroen Smit en nog veel meer

Het programma van HotelTech 2019, dat op 18 november plaatsvindt in Bunnik, is definitief. De namen zijn bekend en hierbij lichten we een tipje van de welbekende sluier op. DAGVOORZITTER Jeroen Smit Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van de boeken 'Het drama Ahold' en &#...

Fletcher Opening Hotelketens
Honderdste hotel voor Fletcher

Met de bouw van een volledig nieuw hotel in het Zeeuwse Burgh Haamstede, zet Fletcher Hotels de teller op 100 hotels in Nederland. Dit is in Nederland uitzonderlijk, nog niet eerder is er een hotelketen geweest met zoveel ‘unieke’ hotels onder dezelfde vlag en volledig in eigendom. Voor ...

Hotelketens
Eden Hotels omarmt Dutch Cuisine

Eden Hotels gaat als eerste hotelketen van Nederland het ontbijt verduurzamen op basis van de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Vanochtend tekende Eden Hotels directeur Léon Dijkstra in Hotel Babylon in Den Haag de overeenkomst met Dutch Cuisine. Dit is het eerste hotel van Eden Hotels wa...

Awards Mensen
Leonardo Royal Hotel Amsterdam ontvangt  700e Green Key certificaat van Nederland

Het onlangs geopende Leonardo Royal Hotel in Amsterdam heeft vandaag het 700e Green Key certificaat uitgereikt gekregen. Het hotel in Amsterdam heeft met hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen het hoogst haalbare niveau weten te behalen, namelijk ni...

Awards Internationaal
Het Schgaguler Hotelwint de Hotel Property Award 2019

De 'Hotel Property Award 2019' ging dit jaar naar het Schgaguler Hotel in Castelrotto/Kastelruth, Zuid-Tirol. De prijs werd uitgereikt op de hotelforum-gala-avond op 9 oktober. Andreas Martin, directeur van hotelforum management GmbH, zei: "Aan de ene kant onderscheidt de prijswinnaar v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: