Geniaal bedachte patisserie in Waldorf Astoria Amsterdam

Auteur: Thijs Jacobs
Gastronomie 1 juli 2019
Geniaal bedachte patisserie in Waldorf Astoria Amsterdam

Zon, zee, zand. Chillen aan het strand. Dobberen in zee, surfen over de golven, beachvolleybal in je bikini, schelpen zoeken langs de vloedlijn, bubbels om de zomer te vieren. Het eindeloze strandleven maakt van alle dagen een feest. Om dat strandgevoel te beleven hoef je deze zomer niet naar de kust. ‘The beach’ was de inspiratiebron voor de nieuwe Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam.

Opnieuw weten de chefs te verrassen met geniaal bedachte patisserie. De hartige en zoete creaties geven het ‘strandleven in de carrousel’ smaak en mondvermaak. Ga zitten, ontspan en laat je weldadig verwennen in de warme, zomerse sfeer van de  Peacock Alley in het luxe hotel aan de Herengracht 548 in Amsterdam. Van 1 juli tot en met 31 augustus alle dagen strandgeluk van 15.00 – 17.00 uur en met live pianomuziek op vrijdag, zaterdag en zondag. Prijs: vanaf 54,50 p.p. 

Hartige en zoete heerlijkheden

De carrousel vol heerlijkheden bevat hartige hapjes, zoals een luchtbedje van gerookte zalm, roomkaas, pistou; zeewiercracker met zeester van geitenkaas en duindoornbes; en een masala strandbal. Zoete smaken zijn onder meer verwerkt in een kunstig surfboard op een golf, gemaakt op een eclair met citroenmeringue; octopus op een blauwe bessen-cupcake met Ruby chocolade; een exotische schelp van financier, rum, munt, limoen en tot slot een onweerstaanbare kokosnoot met piña colada.

Overig nieuws