Getergd Manchester United wil hotel kopen

16 juni 2015
Getergd Manchester United wil hotel kopen

Hotel Football. De naam van het hotel van Manchester United-coryfeeën Gary Neville en Ryan Giggs. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het
Old Trafford stadion in Manchester en staat in de belangstelling van de voetbalclub waar Louis van Gaal aan het roer staat. Eerder was de club nog tegen de bouw van het hotel, maar ziet het nu als gemiste kans. Vanuit hun kantoren kunnen de getergde werknemers van Manchester United het "hotel":http://www.hotelfootball.com/ dagelijks zien. Tandenknarsend moeten ze toezien hoe het hotel floreert onder de rook van het stadion.

*Gemiste kans*
De voetbalclub staat erom bekend dat het goed geld kan verdienen en zelden een kans mist om dat te doen. Niet voor niets staat de voetbalclub bovenaan de ranglijst met waardevolle clubs. Daarom wil de club dit hotel, dat hen dagelijks binnen het gezichtsveld herinnert aan de gemiste kans, inlijven.

*Manchester United is getergd*
Het hotel ademt voetbal en heeft zelfs een voetbalveld op het dak. Het is pas enkele maanden open, maar is nu al een onmisbaar element in het landschap van Old Trafford. Manchester United zal alles op alles zetten om het "hotel":http://www.hotelfootball.com/ in te lijven, dat lijkt zeker. Overigens lopen Gary Neville en Ryan Giggs al met plannen rond voor een tweede hotel in het stadscentrum.

~Thijs Jacobs~
~Foto www.hotelfootball.com~

Overig nieuws