Goede cijfers voor Motel One Group

5 augustus 2015
Goede cijfers voor Motel One Group

Budget designhotelketen "Motel One Group":http://www.hospitality-management.nl/?q=motel+one&x=zoeken heeft haar resultaten van de eerste helft van dit jaar gepubliceerd.


*Openingen*
Motel One opende haar eerste vestigingen in Londen (Tower Hill), Praag (Eerste District) en Maagdenburg (Domplatz). In juni openden nieuwe hotels in Wenen en Manchester, beiden naast het centraal station van de desbetreffende stad. Eind april werd de One Campus officieel geopend. De campus bestaat uit hotel Motel One München-City-Sud, het hoofdkantoor van de Motel One Group en de One University.

*Verkoop*
In het eerste half jaar verkocht Motel One negen eerste-generatiehotels: Offenbach, Ratingen, Düsseldorf-City, Schweinfurt, Hannover, Kassel, Berlin-Dreilinden, Keulen-West en München-Putzbrunn.

*Groei*
De inkomsten in het eerste half jaar groeiden met 29% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar (€115 miljoen in 2014). De EBITDA in de eerste helft van 2015 groeide met 22% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar (€36 miljoen in 2014).

Overig nieuws