Golden Tulip helpt Make-a-Wish

4 december 2014
Golden Tulip helpt Make-a-Wish

Golden Tulip kondigt vandaag aan een samenwerking aan te gaan met de wens vervullende organisatie Make-A-Wish Nederland. Vanaf 2015
zal Golden Tulip bijdragen aan de realisatie van de liefste wens van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte. Of het nu gaat om het helpen van een kok in een restaurant of bijvoorbeeld een prinsessenbehandeling, Golden Tulip zal de kinderen en jongeren helpen om weer kind te zijn en geen patiënt. Michael Spetter, Managing Director bij Louvre Hotels Group Benelux en Peter Douwes, directeur van Make-A-Wish Nederland ondertekenden vanochtend de samenwerkingsovereenkomst.

~Foto: Michael Spetter en Peter Douwes~

*MVO hoog in het vaandel*
Spetter is erg trots op deze samenwerking: "Met deze samenwerking laat Golden Tulip zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) écht hoog in het vaandel staat. Wij kijken er nu al naar uit om de bijzondere wensen van de kinderen uit te laten komen. Naast het mede mogelijk maken van de allerliefste wensen zullen we ook een bedrag aan Make-A-Wish Nederland doneren. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. We zullen samen met onze hotels een aantal acties organiseren om zo nog meer geld in te zamelen. Want meer geld betekent meer wensen die in vervulling kunnen gaan", verklaarde Spetter na de ondertekening in Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo.

*Meer dan alleen doneren*
Peter Douwes, directeur van Make-A-Wish Nederland is erg blij met de manier waarop Golden Tulip zich inzet. "Golden Tulip gaat verder dan alleen geld doneren en helpen bij het realiseren van wensen. De Golden Tulip en Tulip Inn hotels stellen ook gratis overnachtingen beschikbaar. En ten slotte kunnen wij voor onze regionale meetings gebruik maken van vergaderruimtes."

"*Meer lezen over Gulden Tulip? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=golden+tulip&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws