Golden Tulip wordt Two Brothers Noordwijk Beach

Auteur: Redactie
Hotelbouwplannen Hotelketens 14 november 2022
Golden Tulip wordt Two Brothers Noordwijk Beach

Het Golden Tulip Noordwijk Beach hotel aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee, stapt af van de Golden Tulip franchiseformule en gaat zelfstandig verder onder een nieuwe naam: ‘Two Brothers Noordwijk Beach’. Deze re-branding is voor gasten en belanghebbende partijen al even te merken. “Met een nieuwe naam op het dak en veranderingen in de on- en offline communicatie, kunt u niet meer om Two Brothers Noordwijk Beach heen”, aldus het hotel.

Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn zijn de trotse eigenaren van twee hotels:
Two Brothers Noordwijk Beach (voorheen Golden Tulip) en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag. De naam ‘Two Brothers’, verwijst naar de twee zonen van Jan en Evelien. Twee jongens met elk een eigen karakter en een vorm van autisme. Dit laatste inspireerde de hoteleigenaren om in deze fase van hun leven iets voor anders begaafde jongeren te doen.

“Het heeft ons een andere kijk gegeven, zowel bij het opvoeden, als op de dagelijkse gang van zaken en werkzaamheden binnen ons bedrijf. Dit bracht ons op het idee om leer-, stage- en werkplekken te creëren  voor jongeren, die net als onze zoons anders begaafd zijn, maar tevens over een normale intelligentie beschikken. Vanuit onze eigen ervaringen weten we wat deze groep jongeren nodig hebben aan uitdagingen en begeleiding”, aldus Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn. 

Hoewel het hotel in Zoetermeer nog deel uitmaakt van de franchise, wordt de nieuwe missie van Jan en Evelien in beide hotels gedragen. Op verschillende afdelingen binnen de hotels werken jongeren met een vorm van autisme mee in de dagelijkse bedrijfsvoering. Zij worden begeleid door een leidinggevende van de afdeling waarin zij werkzaam zijn. Om te zorgen dat deze jongeren de juiste begeleiding krijgen, wordt er nauw geschakeld met eventuele persoonlijke begeleiders van de jongeren en worden er informatie- en trainingsdagen georganiseerd voor alle medewerkers.

Ook gasten met een vorm van autisme kunnen in de hotels genieten van een zorgeloos verblijf. Zo biedt Two Brothers Noordwijk Beach bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het reserveren van de relaxruimte met zwembad en wordt er rekening gehouden met ieders wensen. Een rustig plekje in het restaurant om te dineren of een hotelkamer op de bovenste verdieping behoren ook tot de mogelijkheden.

Overig nieuws