Google Glass bij check-in hotels

18 juni 2014
Google Glass bij check-in hotels

Itesso gaat de futuristische 'Google Glass Assisted Hotel Check-in Functionality' demonstreren op HITEC 2014 (Los Angeles). Deze hypermoderne toepassing geeft hotelpersoneel de mogelijkheid om
gasten direct te herkennen bij de check-in door integratie met de cloud-native PMS-oplossing van iTesso.

*Definitief veranderd*
Deze revolutionaire oplossing is ontworpen om maximale efficiëntie, perfecte functionaliteit en optimaal gemak te bieden tijdens de check-in-ervaring van de gast. Het is één van de meest baanbrekende technologiën die beschikbaar zijn en zal de check-in bij hotels definitief veranderen.

*Check-in*
Het Google Glass-systeem is ontworpen om samen het Cloud-native Itesso Enterprise Lodging System (ELS) een perfecte beleving te bieden aan zowel de gast als aan het hotelpersoneel. Google Glass vergelijkt de foto die genomen is met de bril met een profielfoto van bijvoorbeeld LinkedIn of uit een bestand. De hotelmedewerker krijgt te horen wie de gast is, en zodra de identiteit is vastgesteld, kan met een simpel spraakcommando de check-in bevestigd worden.

*Bas Blommaart*
Bas Blommaart van iTesso: ''Google Glass is nog in een 'beta-testing' fase, maar ondertussen is het aantal gebruikers groeiende, dankzij de welhaast ongelimiteerde mogelijkheden die Google Glass biedt. iTesso kan eindelijk de functionaliteit bieden die gasten herkent, voordat zij zelf hun identiteit kenbaar maken.''

*Pionier*
Sinds haar oprichting in 1994 is iTesso altijd al een pionier geweest binnen de hospitality branche. De innovatieve concepten van iTesso hebben de operationele efficiëntie en de gastervaring naar een hoger plan getild. iTesso bracht het eerste cloud-native PMS-systeem en met deze Google Glass functionaliteit heeft het bedrijf bewezen een van de meest innovatieve en meest succesvolle spelers te zijn in de markt.

Meer weten? "www.itesso.com":http://www.itesso.com

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws