Gratis naar Internorga 2015

12 februari 2015 |
Gratis naar Internorga 2015<

Wat heeft de toekomst in de buitenshuismarkt? Wat wilt u uw gasten morgen kunnen bieden? Wat gaat u nieuwe klanten opleveren? Ontdek het van
13 t/m 18 maart 2015 op de INTERNORGA – de toonaangevende vakbeurs voor hotellerie en gastronomie, catering en grootkeukens, bakkerij en banketbakkerij. Hier presenteren 1200 exposanten uit binnen- en buitenland hun innovaties voor de hele horecasector. De ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van de belangrijke nieuwe marktontwikkelingen in de branche en om nieuwe contacten te leggen.

Wat is er te doen?
Op de INTERNORGA gaat alles om trends, innovaties, workshops en het leggen van nieuwe contacten. Op de beurs komen alle deelgebieden van de diverse bedrijfstakken aan bod:
• keukentechniek en -apparatuur
• inrichting en apparatuur
• voedingsmiddelen en dranken
• bakkers- en banketbakkersbenodigdheden, winkelinrichting
• IT, kassasystemen en communicatie
• ijsmachines, ingrediënten en toebehoren

Gratis toegang voor u!
Om uw deelname aan de beurs zo rendabel, stressvrij en aangenaam mogelijk te maken, wil Hamburg Messe u graag de volgende service aanbieden:
1. gratis entree op alle beursdagen
2. ondersteuning bij de reisplanning
3. uitwerken van een bezoekersprogramma
4. financiële ondersteuning bij groepsvervoer per bus naar de beurs
5. ondersteuning in uw moedertaal
6. gratis wifi

Om uw kosteloze toegangskaart te ontvangen, kunt u zich registreren in de ticketshop via deze link. Nadat u zich geregistreerd heeft, geeft u uw persoonlijke code IN15NB op en dan kunt u uw toegangskaarten afdrukken.
We zouden het leuk vinden om u in maart op de beurs te mogen begroeten. We kunnen u nu alvast verzekeren dat u dit internationale evenement niet wilt missen!
Wij wensen u een aangenaam en succesvol beursbezoek!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Interview Longread
Michael Struck, Ruby Hotels: "Rotterdam staat op ons lijstje"

Ruby Hotels fonkelt aan het firmament van het Duitse hotellandschap en zal binnen niet al te lange tijd wereldwijd bekend zijn. Als we de drukke openingsagenda bekijken, zien we openingen in Londen, Frankfurt, Düsseldorf, Keulen, Helsinki, Zürich en enkele locaties in China op de planning....

Achtergronden Tech
Overname Winner Hotel Software door Mews

Mews, het snelst groeiende SaaS Property Management Systeem (PMS) voor hotels en hostels, heeft de grootste Belgische software-leverancier, Winner Hotel Software, overgenomen. De strategische samenwerking tussen de twee toonaangevende Property Management Systems draagt bij aan de uitbreiding van ...

Achtergronden Internationaal
Deze items worden door hotelgasten het vaakst gestolen uit het hotel

Het stelen van zeep of pennen lijkt voor veel hotelgasten onschuldig, maar sommige zijn zo brutaal dat ze tv's, piano's, matrassen of zelfs opgezette dieren uit het hotel dragen. Wellness Heaven heeft 1.157 hoteliers gevraagd welke items het meest worden gestolen. In het bijzonder zien we ee...

Advertorial
Travel Suit Collection by NCF

Na een succesvolle entree van de Corporate Identity Concept Collectie hebben wij met de introductie van de Corporate Travel Suit Collectie het programma-aanbod bij Nieuwenhuis Corporate Fashion aanzienlijk uitgebreid. Met behoud van uniek ontwikkelde pasvormen vanuit onze bestaande concepten kara...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: