'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

19 oktober 2012 |
'Groene' Sligro Zwolle opent deuren<

Sligro opent in Zwolle de deuren van een nieuwe vestiging die om de hoek van de oude locatie ligt. De groothandel krijgt een proeftuin en bij de bouw is sterk rekening gehouden met duurzaamheid.

Drie keer zo groot
Arthur Reijnders, directeur Sligro Zwolle: “Het vloeroppervlak is maar liefst 10.000 vierkante meter. Dit is bijna een verdriedubbeling ten opzichte van het oude pand. We gaan dan ook een veel breder assortiment voeren, met name op het gebied van versproducten en specialiteiten voor de horeca. Bovendien krijgt Zwolle de functie van ‘servicevestiging’ binnen Sligro. Dat houdt in dat we aanvullende assortimenten leveren aan de Sligro Bezorggroothandels die de bestellingen bij de horecabedrijven afleveren. Zo kan het volledige assortiment van 60.000 artikelen ook altijd in één keer compleet geleverd worden.”

Producten beleven
Eten is beleven, ook in de groothandel. Sligro Zwolle beschikt vanaf nu over een ‘proeftuin’ waar klanten de kwaliteit van de producten zelf kunnen ervaren. Een ideale plaats om culinaire inspiratie op te doen. De chef-koks bereiden hier de lekkerste gerechten, uiteraard om te proeven.

Milieu centraal
Het nieuwe pand is een groene Sligro-vestiging. Tijdens de bouw is rekening gehouden met de eisen van Sligro op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo is er een warmteterugwininstallatie geplaatst. Door gebruik te maken van warmteterugwinning via de CO2 koel-vriesinstallaties wordt het gehele pand op een duurzame manier verwarmd en gekoeld, zónder traditionele gasverwarming.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Opening
Charme Hotels breidt uit met Hotel Karsten in Norg

Grand Café Hotel Karsten in Norg ligt in de kop van Drenthe, te midden van prachtige fiets- en wandelroutes. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de Kerkbrink en de 13e-eeuwse Romaanse kerk. In het hotel vindt u een ruime, gezellige lounge met een imposante openhaard en een sf...

Wet- en regelgeving Ondernemen
Nieuwe wetgeving voor franchise hotels en horeca op komst

De vele overnames en fusies in de hotelsector hebben de afgelopen jaren aangetoond dat het landschap binnen de hotelsector snel verandert. In Europa en Nederland worden franchiseformules in de hotelsector steeds populairder. Bekende hotelketens, zoals Holiday Inn, Best Western en Accor Hotels, hebbe...

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Events Hoteltech
LiveBlog HotelTech 2019 [gesloten]

16.00 Live-interview Rogier Braakman We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van het sprekersprogramma. Op de agenda staat het live-interview met Rogier Braakman, de man die medeoprichter was van IHMG, maar uit zijn zetel werd geduwd door Alex Mulder van Amerborgh.  Op het hoogtepunt had I...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: The Godfather

"Misschien wel de bekendste hotelier van Nederland”, zo noemde de hoofdredacteur van dit blad hem in een recent interview. Laat dat ‘misschien’ maar weg, want wie Nederlandse hotellerie zegt, zegt Roberto Payer. Karakterhotelier pur sang. Altijd gesoigneerd, altijd scherp en h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: