Hampshire verwelkomt Jeroen Blanken als General Manager in Terneuzen

15 juli 2016 | Thijs Jacobs

Hampshire Hotels, één van de grootste hotelondernemingen van de Benelux, heeft per 4 juli Jeroen Blanken aangesteld als general manager voor Hampshire Hotel – Churchill Terneuzen en Hampshire Hotel – City Terneuzen. Blanken beschikt over ruime ervaring in de hotelbranche en was voorheen werkzaam bij Blue Bay Golf & Beach Resort op Curaçao.

Jeroen Blanken: “Ik ben zeer verheugd over mijn aanstelling als general manager bij Hampshire Hotels en specifiek voor de hotels in Terneuzen. Terneuzen staat voor gastvrijheid in een waterrijke omgeving waar al het goeds van Zeeuws-Vlaanderen samenkomt en ik zal alles in het werk stellen om die gastgerichtheid verder uit te bouwen.”

Internationale ervaring
Blanken heeft ervaring opgedaan in de functie van manager of operations bij onder andere het Avila Hotel op Curaçao, Tulip Inn Beekbergen en Golden Tulip Landgoed de Wipselberg en als Hotelmanager bij Golden Tulip Epe. Hij neemt ruim 20 jaar ervaring mee naar Hampshire Hotels.

“Met het aantrekken van Jeroen Blanken als general manager voor de hotels in Terneuzen halen we een professional in huis, die zijn sporen internationaal heeft verdiend”, aldus Hans Wibbens, operationeel directeur van Hampshire Hotels over de aanstelling van Blanken.

Jeroen Blanken en zijn familie hebben zich na 10 jaar in Curaçao te hebben gewoond, nu in Zeeland gevestigd. Blanken volgt Jack Stoffels op die zijn carrière buiten Hampshire voortzet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Coronacrisis
"De reddingsboeien zijn er wel, maar te weinig"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; iedere dag bellen we hem om de situatie te bespreken. In dit dertiende hoofdstuk...

Food Amsterdam
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat. Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakke...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Wapenen tegen de crisis: Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? (Deel 2)

Kamerprijs dumpen is dom. Waarom doen we het dan steeds weer? Volgens Arne Sorenson, CEO van Marriott, zijn de effecten van de coronacrisis op de korte termijn al groter dan die van 9/11 en de bankencrisis tezamen. Bezettingsgraden zijn gedaald tot 90% in de sterk getroffen gebieden en tot 75% in mi...

Columns
Column: Het post-corona tijdperk

Hoe ziet de wereld eruit in een post-corona tijdperk? Dat is een vraag die mij de laatste tijd erg bezighoudt. Vliegen we nog net zoveel als twee maanden geleden? Blijven er maatregelen bij evenementen boven de 100 personen? Hoe gaan mensen om met fysiek contact? Draagt een hostess achter de recepti...

Coronacrisis
Hotellerie op slot: Vier hoteliers uiten hun zorgen (deel 1)

De hotellerie zit op slot. Boekingen worden massaal geannuleerd, nieuwe boekingen blijven uit en veel hotels zijn genoodzaakt de deuren te sluiten. In een digitaal rondetafelgesprek bespreken vier hoteliers wat de coronacrisis voor gevolgen heeft op hun onderneming. Hoe kijken zij aan tegen de rol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: