Bedient u de horeca voor een keertje?

9 augustus 2013 |
Bedient u de horeca voor een keertje?<

U wordt gastvrij bediend bij uw vakbroeders in de horeca. Onder de huidige economische omstandigheden vraagt de branche of u uw collega-horecaondernemers voor één keer wilt bedienen. Hoe?
Met crowdfunding!

Speciaal voor horeca
Binnenkort gaat het platform Horeca Crowdfunding Nederland live. Dit is het eerste crowdfunding-platform van Nederland dat investeerders in contact brengt met horecaondernemers. Men kan vanaf 250 euro investeren. De gemiddelde rente varieert van 8 tot 10 procent, een mooi alternatief voor de huidige lage spaarrente. Als investeerder helpt u tevens gepassioneerde en professionele horecaondernemers met de realisatie van hun ondernemersambities.

Doen: inschrijven voor nieuwsbrief
Meld u zich nu alvast aan als potentieel investeerder door u in te schrijven voor de nieuwsbrief van het platform U wordt zo als eerste geïnformeerd zodra de website live gaat. +Inschrijving voor de nieuwsbrief verplicht u tot niets!+ Help horecaondernemers met ondernemen.
Zelf een project?
Indien u een project heeft dat in aanmerking zou komen voor crowdfunding dan kunt u dit kenbaar maken via "info@horecacrowdfunding.nl":mailto:info@horecacrowdfunding.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Branded Content
Vind de route naar jouw gasten

Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leven. Wij zien ook weer een stijgende lijn in reserveringen, met name voor hotels buiten de grote steden. Voor alle hotels geldt dat slimme marketing een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: