Bedient u de horeca voor een keertje?

9 augustus 2013
Bedient u de horeca voor een keertje?

U wordt gastvrij bediend bij uw vakbroeders in de horeca. Onder de huidige economische omstandigheden vraagt de branche of u uw collega-horecaondernemers voor één keer wilt bedienen. Hoe?
Met crowdfunding!

*Speciaal voor horeca*
Binnenkort gaat het platform Horeca Crowdfunding Nederland live. Dit is het eerste crowdfunding-platform van Nederland dat investeerders in contact brengt met horecaondernemers. Men kan vanaf 250 euro investeren. De gemiddelde rente varieert van 8 tot 10 procent, een mooi alternatief voor de huidige lage spaarrente. Als investeerder helpt u tevens gepassioneerde en professionele horecaondernemers met de realisatie van hun ondernemersambities.

*Doen: inschrijven voor nieuwsbrief*
Meld u zich nu alvast aan als potentieel investeerder door u "in te schrijven voor de nieuwsbrief van het platform":http://horecacrowdfunding.nl/nieuwsbrief/. U wordt zo als eerste geïnformeerd zodra de website live gaat. +Inschrijving voor de nieuwsbrief verplicht u tot niets!+ Help horecaondernemers met ondernemen.

*Zelf een project?*
Indien u een project heeft dat in aanmerking zou komen voor crowdfunding dan kunt u dit kenbaar maken via "info@horecacrowdfunding.nl":mailto:info@horecacrowdfunding.nl

Overig nieuws