Het nieuwe normaal wordt ‘het nieuwe speciaal’ bij WestCord Hotels 

Auteur: Thijs Jacobs
Hotelketens Corona 3 juli 2020
Het nieuwe normaal wordt ‘het nieuwe speciaal’ bij WestCord Hotels 

Met de zomerperiode in het vooruitzicht introduceert WestCord Hotels ‘het nieuwe speciaal’ met buitengewone mogelijkheden van haar unieke hotels. Door het veelgebruikte ‘nieuwe normaal’ om te dopen naar ‘het nieuwe speciaal’ wil WestCord Hotels laten zien dat het klaar is om de vergader- en evenementenmarkt te verrassen met nieuwe ideeën en kansen voor bijeenkomsten.

Het aantal vergaderingen en aanvragen is de afgelopen maanden logischerwijs teruggelopen. Nu er nieuwe versoepelingen zijn aangekondigd mag er weer meer, maar de 1,5 meter richtlijnen zijn nog steeds van kracht. De evenementen die nu plaatsvinden of worden gepland zien er hoe dan ook anders uit dan voorheen. Deze bijeenkomsten wil de hotelgroep speciaal maken. Dit gaat ze doen door gebruik te maken van de vele faciliteiten van haar unieke hotels.

Silent disco op balkon 

Bij Hotel Jakarta Amsterdam heeft WestCord Hotels Balcony & Beats geïntroduceerd. Een silent disco op de balkons van de hotelkamers met een DJ op de kade. Het is mogelijk om dit als incentive te organiseren of bijvoorbeeld als seminar met een spreker. Op het ss Rotterdam kunnen vergaderingen worden gepland op één van de buitendekken met wijds uitzicht en bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden worden hybride evenementen georganiseerd, op locatie met kwalitatief goede livestream voor externe deelnemers. Ook biedt WestCord Hotels de mogelijkheid om een strandvergadering te organiseren op één de Waddeneilanden. Daarnaast worden er voor langere termijn vaste vergaderzalen als flexkantoor verhuurd. Hiermee treedt de hotelgroep op een veilige manier buiten de gebaande paden.

“Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen''

Nick Keizer, Sales Manager bij WestCord Hotels: “Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. We zijn allemaal gewend geraakt aan de online videomeetings, maar wij merken dat klanten elkaar weer willen ontmoeten, weliswaar op een veilige manier. Wij willen aan deze vraag voldoen en onze gasten de vertrouwde service bieden, maar op een andere manier. Natuurlijk zetten wij vergadertafels op 1,5 meter afstand, maar wij presenteren ook unieke out of the box ideeën. Onze faciliteiten bieden maatwerk oplossingen, die laten we graag zien. We willen onze klant meenemen naar het nieuwe speciaal!” Bekijk alle mogelijkheden op westcordhotels.nl/hetnieuwespeciaal

Overig nieuws