Het wordt een groot prikkelend succes!

26 oktober 2012 |
Het wordt een groot prikkelend succes!

Maandag is het zover; de start van het Prikkel je Zintuigen evenement. Bent u er klaar voor? Schrijf u in want de inschrijvingen gaan als een speer!

Mis het niet
U kunt zich heel gemakkelijk inschrijven via de site van Levens Cooking & Baking Systems. evenement vindt plaats in het Culinair Pretpark in Gilze. Er is een ochtend en een middagprogramma samengesteld. Het programma bestaat uit het prikkelen van uw zintuigen op een professionele manier. U kunt dit gratis spektakel toch eigenlijk niet missen? Bekijk het "dossier":http://www.lunchroom.nl/dossiers.html en ontdek wat er allemaal te doen is.
Om u alvast een prikkelende indruk te geven, kunt u hier het programma lezen.

Ochtendprogramma 09.30 – 14.00 uur
09.30 uur Verrassende ontvangst
10.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.
11.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
11.20 uur Culinaire modeshow
11.30 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.

Middagprogramma 12.30 – 17.00 uur
12.30 uur Verrassende ontvangst
13.00 uur Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems geven workshops en demonstraties.
14.00 uur Maarten Wessels: beleving in de toekomst
14.20 uur Culinaire modeshow
14.30 Inspiratie en innovatie bij de organiserende bedrijven: Deli XL, Mise en Place en Levens Cooking & Baking Systems

Locatie: Levens Cooking & Baking Plaza, Broekakkerweg 27, 5126 BD in Gilze


Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Opening Internationaal
Ruby Hotels: een derde hotel in Londen én uitbreiding in Wenen

Ruby Hotels heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks de huidige uitdagende tijd waarin ook deze hotelgroep hard geraakt wordt door de gevolgen van Covid-19, wordt er nog steeds uitgebreid. Zowel in het openen van nieuwe hotels als in het uitbreiden van bestaande. Meet Ruby Zoe! Na de succesvol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: