Hilton Rotterdam krijgt nieuw restaurant

2 mei 2016 |
Hilton Rotterdam krijgt nieuw restaurant

Hilton Rotterdam krijgt een nieuw restaurant en daar hoort een nieuwe naam bij. Als Rotterdams icoon wil Hilton Rotterdam haar
stadsgenoten betrekken bij dit project en schrijft daarom een prijsvraag uit: wie bedenkt de nieuwe naam van het restaurant? De winnaar kan rekenen op een uitgebreid prijzenpakket vol vijfsterren verwennerij. Suggesties voor een naam kunnen tot dinsdag 10 mei 2016 worden ingezonden. Het nieuwe restaurant onder leiding van chef-kok Stephan Nijst opent in juni de deuren.

Eregast
Het nieuwe restaurant van Hilton gaat onder leiding van de gedreven chef koken met lokale producten en zal daarbij sterk de seizoenen volgen. De wisseling der seizoen zal niet alleen op de kaart merkbaar zijn, maar op alle fronten in het restaurant. De naam van het nieuwe restaurant moet in het internationale karakter van Rotterdam weergeven maar moet tegelijkertijd ook het typische karakter van de zaak uitstralen. Bij internationale gasten moet de naam iets oproepen en hij moet herkenbaar zijn voor iedere nationaliteit. Het mag zowel een Engelse als een Nederlandse naam zijn. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen hun inzending tot dinsdag 10 mei 2016 posten op een speciale Facebookpagina: "www.facebook.com/hiltonssecret.":https://www.facebook.com/hiltonssecret Bij voorkeur met uitleg. Suggesties kunnen ook aan Hilton gemaild worden naar: "rtmhi.secret@hilton.com."
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitma ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: