Hilton The Hague meest favoriete hotel

23 juli 2015
Hilton The Hague meest favoriete hotel

De Expedia Groep, de grootste online reisorganisatie ter wereld, heeft Hilton The Hague verkozen tot meest favoriete accommodatie van
Nederland. Het vijfsterrenhotel aan de Zeestraat werd als beste beoordeeld vanwege het gastvrije personeel, de schone en luxe kamers en de mooie ligging. Wereldwijd staat Hilton op de 28e plaats van de in totaal 650 geselecteerde beste hotels.

*Groot compliment naar het team*
Hilton The Hague is als beste Nederlandse hotel uit de bus gekomen in de Expedia Insiders’ Select lijst. Sjoerd Sybesma, hotelmanager Hilton The Hague, zegt hierover: “We zijn erg trots dat we verkozen zijn als meest favoriete accommodatie door de reizigers van Expedia.nl in Nederland. Met ons team werken we hard om dit voor elkaar te krijgen. Deze waardering is dan ook een kroon op ons werk. Een groot compliment naar het gehele team!”

*Hilton The Hague*
Hilton The Hague ligt middenin het stadscentrum, dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam en Rotterdam. De 195 gastenkamers van dit hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten: vier boardrooms, drie vergaderzalen en de grote ‘Mesdag Balzaal’. Ook beschikt het hotel over Restaurant Pearl en cocktailbar SPARK.

*Insiders’ Select 2015*
De Insiders’ Select "lijst":http://www.expedia.com/g/u/insidersselect is een wereldwijde ranking van hotels over de hele wereld die verschillende accommodaties aanbiedt en varieert in aantal sterren voor de classificatie. In de lijst van dit jaar zijn maar liefst 650 hotels opgenomen die gevestigd zijn in meer dan 450 steden verdeeld over 70 landen.

Overig nieuws