Download nu de nieuwste Hospitality Management

Auteur: Redactie
23 december 2022
Download nu de nieuwste Hospitality Management

De oplettende hotelier heeft 'm al op de deurmat of in de brievenbus gevonden. De nieuwste Hospitality Management is uit, zo vlak voor de feestdagen. En voor degene die het fijn vindt om Hospitality Management ook digitaal te lezen: via deze link is de december-editie te downloaden.

Dit keer staan de ondernemende broers Niels en Jasper ten Cate op de cover. Zij namen, na een intensief overnametraject, Hotel Ten Cate in Emmen over van hun vader. De broers Ten Cate namen in 2019 Hotel Ten Cate in Emmen over. Eerst de exploitatie, vervolgens het vastgoed. Een lang en zorgvuldig traject. Zowel financieel als emotioneel. Ze hadden nooit de ambitie om het familiebedrijf voort te zetten. Toch zijn ze al vierde generatie hotelondernemer. Een diepte-interview over het ondernemerschap, coronakansen en hopelijk een wat minder intens 2023.

Hotelondernemer Roderick van Muyden

Met vier hotels in het heuvelachtige Zuid-Limburg werkt Roderick van Muyden met zijn Saillant Collection aan de toekomst. Hij ziet franchisemogelijkheden voor zijn merk, maar werkt die plannen in alle rust uit. Efficiëntie en oprechte gastvrijheid zijn de sleutelwoorden binnen zijn aanpak. De nog altijd pas 38-jarige hotelondernemer vertelt openhartig over zijn ondernemerschap en zijn toekomstplannen.

Safari Hotel Beekse Bergen

Op 24 maart 2023 opent general manager Stephanie Struis het hagelnieuwe Safari Hotel Beekse Bergen. Verspreid over vijftien lodges komen er in totaal 112 nieuwe hotelkamers, die allen uitzicht bieden op de savanne. Nadat in 2018 met de oplevering van het nabijgelegen Safari Resort al 225 accommodaties werden opgeleverd, worden de ambities bijgesteld in Hilvarenbeek: 1,5 miljoen bezoekers per jaar.

In de rubriek Jonge Honden vertelt Willeke Poeliejoe hoe zij met haar vriend – inmiddels echtgenoot – John van Doorn in 2019 het avontuur van hotelondernemer is aangegaan. Inmiddels zijn ze beide 27 jaar oud en drie ondernemersjaren verder. Hun Hotel Lytel Blue uit het Brabantse Riethoven is gegroeid. Hoe dat is gegaan, vertelt ze in de rubriek Jonge Honden.

Retroperspectief

December is traditiegetrouw de maand van het terugblikken. Het was, op z’n zachtst gezegd, een enerverend jaar. De redactie van Hospitality Management heeft het jaar 2022 in 26 nieuwsberichten proberen te karakteriseren. Onze columnisten Ewout Hoogendoorn, Mehrsa Ghadiri en Sander Allegro schijnen hun licht op de actualiteiten binnen de hotellerie en onze internationale correspondenten Jan Jansen (Hong Kong), Niek Hammer (Thailand) en Jurgen Wondergem (Zuid-Frankrijk) schrijven over wat 2022 hen heeft gebracht. Via deze link is de december-editie te downloaden.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws