Hoe maakt Identity het leven van hospitality ondernemers eenvoudiger? U hoort het op HotelSummit

Auteur: redactie
HotelSummit 23 oktober 2023
Hoe maakt Identity het leven van hospitality ondernemers eenvoudiger? U hoort het op HotelSummit Jos Klerx en Reinier Smulders

Reinier Smulders is Lead Sales Rabobank Identity Services, een nieuw initiatief van Rabobank Embedded Services. Hij vertelt op HotelSummit 2023 hoe Identity het leven van ondernemers en hun gasten in de hospitalitysector eenvoudiger maakt, hoe hij Europa wil gaan veroveren en wat er nog allemaal op zijn wensenlijstje staat qua productontwikkeling. Want zo’n ambitie is makkelijker gezegd dan uitgevoerd. Voorheen heeft hij gewerkt in New York en London bij verschillende financiële instellingen.

De horeca evolueert met de invoering van digitale identiteitsbeheersystemen. Traditionele identiteitsverificatiemethoden, die vaak tijdrovend en onveilig zijn, maken plaats voor efficiëntere en veiligere digitale identiteitsverificatie. Door het implementeren van gedecentraliseerde systemen en biometrische gezichtsverificatie kunnen hotels de gastervaring verbeteren door middel van snellere incheckprocessen, gepersonaliseerde diensten en verbeterde privacy.

Uitdagingen zoals compliance met gegevensbescherming, decentralisatie van gegevens en systeemintegratie moeten echter worden aangepakt. Deze digitale transformatie biedt aanzienlijke voordelen voor zowel hoteliers als gasten, stroomlijnt processen en versterkt gegevensbeveiliging in ons digitale tijdperk.

B2B Services in de toekomst

Jos Klerx (Sectormanager Horeca en Recreatie Rabobank) legt op zijn beurt uit hoe de omgevingsfactoren waar hoteliers rekening mee moeten houden veranderen. En het tempo van de verandering gaat omhoog. Zo worden de eisen aan verduurzaming aangescherpt en hebben ook technologische ontwikkelingen invloed op het hotel van de toekomst. Uw toekomst! Deze ontwikkelingen vragen continue de aandacht van hotelondernemers. Waar liggen de kansen en uitdagingen. Hoe kijkt Rabobank naar deze ontwikkelingen? In deze Business Insight wordt ingegaan op de invloed die dit heeft op de financierbaarheid, dienstverlening én uw businessmodel.

HotelSummit, hét jaarcongres voor hotelmanagement, vindt plaats op 30 oktober 2023. Aanmelden kan hier.

Overig nieuws