Hof van Saksen creëert nieuwe culinaire belevingen

28 juni 2018 | Thijs Jacobs

Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, opent op donderdag 28 juni de deuren van het geheel vernieuwde Grand Café. Eyecatchers zijn het chique en verrassende interieur, de open keuken en de grote glazen panoramaramen. Het Grand Café, dat is verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrumgebouw de Havezate, biedt gasten zowel binnen als op de twee buitenterrassen een weids uitzicht over het naastgelegen recreatiemeer.

Het levendige Grand Café wordt het culinaire hart van Hof van Saksen en zal de hele dag open zijn voor gasten. De nieuwe menukaart is verwerkt in een inspirerend magazine; daarnaast wordt gewerkt met speciale seizoenkaarten. Kinderen kunnen naast de gerechten van de kindermenukaart voortaan ook een keuze maken uit het aanbod voor volwassenen, waarbij de gerechten als kinderportie worden geserveerd. Centrale middelpunt in het Grand Café is de houtskooloven van Mibrasa, waarop vrijwel alle vis-, vlees- en groentegerechten worden bereid.

Pop-up restaurant 'Drentsche Gastro Bar': open vanaf 10 juli

Tijdens de zomermaanden kunnen gasten genieten van mooie streekgerechten in het nieuwe pop-up restaurant 'Drentsche Gastro Bar' dat op 10 juli open gaat. De gerechten worden hier geserveerd als kleine tussengerechtjes, waardoor het diner naar eigen smaak en grootte kan worden ingevuld. Alle (biologische) producten, inclusief de wijnen, worden lokaal ingekocht.

Gasten blijven verrassen

General Manager Roland Rozenbroek van Hof van Saksen: “Op culinair gebied kunnen onze gasten kiezen uit vijf restaurants met een veelzijdig aanbod: live-cooking, self-service, Italiaans en nu het vernieuwde Grand Café en de 'Drentsche Gastro Bar'. Daar zijn we bijzonder trots op. Wij willen blijven verrassen en steeds nieuwe belevingen bieden. Dat onze gasten dit op prijs stellen zien we terug in de toename van de gastwaardering en het hoge herhaalbezoek.”

Noviteiten

Naast de culinaire faciliteiten zijn ook vernieuwingen bij de boerderijen en het serviceaanbod doorgevoerd. Zo zijn de 12-persoons boerderijen voorzien van mooie nieuwe loungebanken en hebben de 8-persoons kinderaccommodaties extra speelelementen gekregen, waaronder een zandbak in de tuin. Met het dichtbij gelegen hondenpension 'Nieuwe Dieren' is een samenwerkingsverband afgesloten, waardoor hondenbezitters hun huisdier voortaan – voor een paar uurtjes tot de gehele vakantie ­­– in de buurt kunnen onderbrengen. Voor de kinderen van haar eigen medewerkers heeft Hof van Saksen een crèche op het resort geopend, in samenwerking met kinderopvang Ot & Sien die ook de oppasservice voor gasten verzorgt.

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een toonaangevende aanbieder op het gebied van management, beheer en verhuur van vakantieparken en exploiteert 86 parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal bijna 15.000 vakantieaccommodaties en 1.350 campingplaatsen.

Jaarlijks kiezen 2,8 miljoen gasten voor Landal GreenParks en brengen er 14 miljoen overnachtingen door. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken 3.000 medewerkers. Door een actief duurzaamheidsbeleid zijn alle parken voorzien van een Green Key certificaat. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Awards Achtergronden
Award Familiehotel 2020 gaat naar Preston Palace  

Preston Palace is voor de zesde maal op rij uitgeroepen tot 'Familiehotel van het Jaar'. Maar liefst 83% van de stemmers stemde op het Twentse all-inclusive resort. Om haar dankbaarheid te benadrukken doneert Preston Palace aan een goed doel dat zich inzet voor families, krijgen alle medewer...

Booking.com OTA's
Booking.com introduceert een nieuw systeem voor kwaliteitsclassificaties

Booking.com introduceert een nieuw systeem voor kwaliteitsclassificaties voor appartementen, vakantiehuizen en villa's; het nieuwe systeem maakt het makkelijker voor reizigers om de kwaliteit van unieke verblijfsplekken te vergelijken. Reizigers hebben tegenwoordig meer keuze dan ooit als ze...

Personeel
De nieuwste technologische tools voor het koesteren van talent

Waar menselijk talent in de jaren ‘90 werd gezien als een verrijking om te managen onder het concept van talentmanagement, neemt het koesteren van talent een humanistisch standpunt in van de mensen van een organisatie van wie het doel in lijn is met het bedrijf dat talent ontwikkelt en koester...

Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

Achtergronden Internationaal
Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden

Negen nieuwe leden van over de hele wereld komen de familie Relais & Châteaux verrijken. Dankzij hun uitzonderlijke locaties, de charme van hun architectuur, hun unieke geschiedenis en het talent van hun chef-koks, openen deze huizen nieuwe vensters naar de wereld voor reizigers. Chatha...

Columns
Column Hans van Spronsen: OK Boomer

Wellicht heeft u het de afgelopen weken of maanden online voorbij zien komen, de nieuwe online grap die graag wordt verspreid door millennials en de generaties die daarop volgen; ‘OK Boomer’. Kort gezegd is het een grapje met een serieuze kern, de term werd zelfs al gebruikt in het parle...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: