Holiday Inn Express hotels Amsterdam in de prijzen

2 januari 2014
Holiday Inn Express hotels Amsterdam in de prijzen

De InterContinental Hotels Group (IHG) heeft tijdens het jaarlijkse evenement Hotel Stars Awards prijzen toegekend aan twee Holiday Inn Express hotels
uit Amsterdam. De prijzen werden vergeven aan de Europese ketenhotels en individuele hotels die merken dragen van IHG.

*Awards*
Het Holiday Inn Express Amsterdam-South kreeg de Torchbearer Award uitgereikt. Het Holiday Inn Express Amsterdam–Sloterdijk Station mocht met de Quality Excellence Award naar huis. Beide hotels zijn van het snel groeiende Nederlandse hotelbedrijf The Vincent Hotel Group.

*Extra stap zetten*
Linda de Jong, general manager van het Holiday Inn Amsterdam–South, was in Berlijn om de award in ontvangst te nemen. "Deze award is de erkenning voor al het harde werken en de teaminspanning die we afgelopen jaar hebben geleverd. We zijn continu bezig om die extra stap te zetten, zodat gasten keer op keer een geweldige ervaring hebben wanneer ze ons hotel bezoeken. We zullen er met z'n allen hard aan blijven werken om die ervaring jaar in jaar uit te leveren", aldus De Jong.

Onlangs stond een "exclusief interview met The Vincent Hotel Group/Dutch Hotel Partners in Hospitality Management":http://www.hospitality-management.nl/blad/69/. Door het nummer te downloaden kunt u het interviewartikel lezen.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws