Holiday Inn Express Rotterdam geopend

8 mei 2013
Holiday Inn Express Rotterdam geopend

Het Holiday Inn Express Rotterdam – Central Station heeft haar deuren geopend. Het hotel heeft 214 ruime kamers en een moderne lobby en bar. Ook beschikt het hotel over een eigen parkeergarage met
81 parkeerplaatsen. Het hotel is een project van The Vincent Hotel Group die onder andere ook het net geopende Holiday Inn Express Arnhem, Holiday Inn Express The Hague – Parliament en Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp exploiteren. Het nieuwe hotel in Rotterdam is, net zoals de andere hotels, gevestigd in een voormalig kantoorgebouw.

*Goede nachtrust*
Marijn Neelen, general manager van het hotel: ”In het nieuwe Holiday Inn Express Rotterdam – Central Station bieden wij onze gasten een uitstekende service voor een aangename prijs. Onze gasten mogen rekenen op een goede nachtrust, een gratis ontbijt en zij kunnen in het gehele hotel gratis gebruik maken van de draadloze internetverbinding.”

Het nieuwe hotel ligt in het centrum van de Maasstad aan het Hofplein, op loopafstand van het Centraal Station en het winkel- en uitgaansgebied rondom de Lijnbaan.

~Frank Lindner~

Overig nieuws