Honderd jaar hotel Haarhuis

2 mei 2018 | David Bakker

Op 1 mei 2018 was het precies 100 jaar geleden dat Hotel Haarhuis uit Arnhem haar deuren opende. Een mooi jubileum dat het hotel groots heeft gevierd met jong en oud.
Na maanden voorbereiding, was het maandagavond eindelijk zover. Er kon officieel afgeteld worden naar 1 mei. Dit werd gedaan met een lichtshow en met een digitale klok op het grote scherm aan de voorzijde van het hotel. Wethouder Ine van Burgsteden was hierbij
aanwezig en had het genoegen om, op klokslag 0:00 uur, samen met directeur-eigenaar
Arjen de Vries het jubileumlogo van het hotel op het dak te onthullen.

Oud-medewerkers reünie

Rondom het jubileum heeft Hotel Haarhuis een reeks aan festiviteiten opgezet. Zo werd het
jubileum officieel gestart op 22 april jl. met een oud-medewerkers reünie. Na een lange
zoektocht wist het hotel in totaal ca. 100 oud-medewerkers bij elkaar te brengen. Tijdens
een gezellige middag konden de oud-medewerkers samen herinneringen ophalen en
genieten van muziek, activiteiten en food & drinks.

De 100-jarige trakteert 100-jarigen

Onder het motto 'de 100-jarige trakteert 100-jarigen' heeft Hotel Haarhuis achttien 100+
jarigen in Arnhem kunnen traceren via de ouderen tehuizen in Arnhem. Deze achttien
'leeftijdsgenoten' werden in de ochtend van 1 mei verrast met een speciale jubileumtaart.
Daarnaast gingen zes van deze 100-jarigen mee naar het hotel voor een feestelijke High Tea.

Opening nieuwe kamers

Naast alle festiviteiten rondom het jubileum heeft het hotel op maandag 30 april zes nieuwe
kamers geopend. Op de bovenste verdieping zijn vier long stay kamers (Superior Plus) en
twee luxe wellness kamers (Superior Deluxe) gerealiseerd. De twee Superior Deluxe kamers hebben een Spa/Wellness uitstraling en beschikken over een sauna, whirlpool, soundbar en een dakterras. Het uitzicht vanaf deze kamers over de binnenstad op deze hoogte is fenomenaal. De kamers zijn uitermate geschikt voor gasten, zowel zakelijk als privé, die wat meer luxe/ comfort zoeken. Tevens dienen deze kamers uitstekend als bruidssuite. De vier Superior Plus kamers zijn net als de reeds bestaande Superior kamers voorzien van alle comfort en beschikken over een eigen kitchenette. Deze ruime kamer is uitermate geschikt voor de zakelijke gast die langer in Arnhem wil verblijven, maar toch enigszins een huiselijk gevoel wil ervaren.

Directeur Arjen de Vries; “Wij zijn zeer verheugd dat we deze luxere kamertypes kunnen
toevoegen aan ons assortiment en dat we hiermee een unieke beleving in onze
prachtige stad kunnen aanbieden”.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor Interview Longread
Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Met haar aanstelling in 2009 werd Caro van Eekelen de eerste vrouwelijke country director van AccorHotels. Dat was baanbrekend voor de organisatie en maakte haar tot rolmodel voor veel vrouwen in de hospitalitybranche. “Hoe ik het zo ver heb geschopt? Door altijd ja te zeggen op uitdagingen!&r...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Advertorial Sanitair
Meer bling bling in badkamer

Midnight is de nieuwe zwarte kleur met glinsterende pigmenten. Het zorgt voor glamour en een glansrijke beleving. Verwen uw gasten met de extra luxe van Bette badarchitectuur. Exclusieve ligbaden, douchevloeren en wastafels. Fonkelende edelstenen, glanzende mineralen, goud, zilver en reflectie in...

Achtergronden F&B
Colliers International zet afdeling Food & Beverage op

Op 1 juni start vastgoedadviseur Colliers International met een nieuwe afdeling Food & Beverage onder leiding van Etienne van Unen. Deze afdeling is een uitbreiding van de afdeling Retail. Food & Beverage (F&B) speelt een steeds belangrijkere rol in het retaillandschap. Het aandeel s...

Achtergronden
Download nu de Hotel & Food & Beverage special

Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelier gevallen. Hospitality Management wordt immers verzonden naar alle hotels in Nederland. In deze uitgave besteden we aandacht aan 'concepting'...

Hilton Achtergronden
Hilton stopt met plastic rietjes

Hilton zal tegen eind 2018 de plastic rietjes hebben verwijderd uit 650 gebouwen. Vandaag onthult Hilton ook zijn nieuwe wetenschappelijk onderbouwde 2030 doelstellingen, gericht op het halveren van de wereldwijde impact op het milieu en het verdubbelen van de investeringen met een sociaal effect. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: