Hoofdkantoor Mise en Place nu in kasteel

11 september 2014 |
Hoofdkantoor Mise en Place nu in kasteel

De internationale hospitality partner Mise en Place heeft zijn hoofdkantoor verplaatst naar een bijna 500 jaar oud kasteel in Maastricht. Het gaat hier om Château Jerusalem, gebouwd in 1515 en
zo genoemd door de toenmalige kasteelheer.

Hoge Hotelschool als buurman
Het kantoor biedt sinds kort ruimte aan ruim 50 medewerkers van Mise en Place, haar labels en Servicecenter 4Hospitality (S4H). Het kasteel is inmiddels geheel gerenoveerd en bevindt zich pal naast het terrein van de Hoge Hotelschool waar Château Bethlehem is gelegen. De intrede maakt een einde aan een renovatie van drie jaar, waarbij alle authentieke elementen van het kasteel bewaard zijn gebleven, in overleg met de gemeente Maastricht. De heropening van het kasteel vond plaats in het bijzijn van diverse prominenten uit de hospitality sector waaronder Camille Oostwegel van Château Hotels &-Restaurants, Robert Visser van Albron en Peter Klosse van Hotel Management School Maastricht.

Gasvrij middelpunt
Initiatiefnemer Charles van Goch: "Met Mise en Place, onze labels en Servicecenter 4Hospitality zijn we dag in dag uit werkzaam in de gastvrijheid industrie. Na 20 jaar wilden we de krachten bundelen van onze Nederlandse, Belgische en Duitse hoofdkantoren. Dan heb je het liefst iets dat bij de organisatie past, een nieuw pand op een industrieterrein was ondenkbaar voor ons. Tijdens mijn hotelschool tijd was dit vergane kasteel me al opgevallen. Nu, 20 jaar na de oprichting van Mise en Place, is het eindelijk zover. We zien Château Jerusalem als ons gastvrije middelpunt, waar wij al onze collega’s, opdrachtgevers en relaties graag welkom heten."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: