Hoofdkantoor Mise en Place nu in kasteel

11 september 2014
Hoofdkantoor Mise en Place nu in kasteel

De internationale hospitality partner Mise en Place heeft zijn hoofdkantoor verplaatst naar een bijna 500 jaar oud kasteel in Maastricht. Het gaat hier om Château Jerusalem, gebouwd in 1515 en
zo genoemd door de toenmalige kasteelheer.

*Hoge Hotelschool als buurman*
Het kantoor biedt sinds kort ruimte aan ruim 50 medewerkers van Mise en Place, haar labels en Servicecenter 4Hospitality (S4H). Het kasteel is inmiddels geheel gerenoveerd en bevindt zich pal naast het terrein van de Hoge Hotelschool waar Château Bethlehem is gelegen. De intrede maakt een einde aan een renovatie van drie jaar, waarbij alle authentieke elementen van het kasteel bewaard zijn gebleven, in overleg met de gemeente Maastricht. De heropening van het kasteel vond plaats in het bijzijn van diverse prominenten uit de hospitality sector waaronder Camille Oostwegel van Château Hotels &-Restaurants, Robert Visser van Albron en Peter Klosse van Hotel Management School Maastricht.

*Gasvrij middelpunt*
Initiatiefnemer Charles van Goch: "Met Mise en Place, onze labels en Servicecenter 4Hospitality zijn we dag in dag uit werkzaam in de gastvrijheid industrie. Na 20 jaar wilden we de krachten bundelen van onze Nederlandse, Belgische en Duitse hoofdkantoren. Dan heb je het liefst iets dat bij de organisatie past, een nieuw pand op een industrieterrein was ondenkbaar voor ons. Tijdens mijn hotelschool tijd was dit vergane kasteel me al opgevallen. Nu, 20 jaar na de oprichting van Mise en Place, is het eindelijk zover. We zien Château Jerusalem als ons gastvrije middelpunt, waar wij al onze collega’s, opdrachtgevers en relaties graag welkom heten."

~Christel Tuin~

Overig nieuws