Horwath HTL Hotel Event over vastgoed

12 september 2012
Horwath HTL Hotel Event over vastgoed

Het Horwath HTL Hotel Event vond dit jaar plaats op 11 september in het nieuwe Ramada Apollo Amsterdam Centre. Het thema was hotelvastgoed en contracten.

*Praktijk en theorie*
Sprekers op het event waren Ewout Hoogendoorn (Horwath HTL), Casper Banz (Houthoff Buruma), Bram Hagemeier (Aedes Real Estate) en Bas Tolmeijer (Apollo Hotels & Resorts). Er werd ingegaan op de praktische en theoretische kant van hotelvastgoed en contracten. Zo werden onder andere de vier basisvormen exploitatie in hotelvastgoed uitgelegd, welke contracten het meest voorkomen in de praktijk en ontwikkelingen in de praktijk over contracten en vastgoed. Casper Banz gaf een nadere beschouwing over de contracten voor hotelexploitatie vanuit het juridische perspectief. Bram Hagemeier sprak namens ontwikkelaar en belegger over investeren in hotels en uiteindelijk sloot Tolmeijer het seminar af met het praktijkverhaal van Ramada Apollo Amsterdam Centre over vastgoed en contracten.

Als afsluiting van de bijeenkomst, werden de gasten verwelkomd in restaurant Floor 17 (zeventiende verdieping) van het hotel. Een prachtig uitzicht over Amsterdam was het resultaat.




Overig nieuws