Hotel biedt dagelijkse shuttledienst aan

17 maart 2009
Hotel biedt dagelijkse shuttledienst aan

Holiday Inn Amsterdam Schiphol heeft een dagelijkse cityshuttle geïntroduceerd van het hotel naar het centrum van Amsterdam. Naast de bestaande dagelijkse shuttle naar Schiphol, biedt het hotel haar gasten nu ook een mogelijkheid om vanuit het hotel eenvoudig, snel en goedkoop een bezoek aan de hoofdstad te brengen. Men wordt gratis naar het centrum gebracht en op vaste tijdstippen voor 5 euro weer opgehaald. Geen hoge parkeerkosten of wachttijden met het openbaar vervoer maar een directe en regelmatige verbinding met het centrum vanuit het hotel.

"Nu het toeristenseizoen weer voor de deur staat, bieden wij onze gasten een extra service. Gasten kiezen voor ons hotel vanwege rust en ruimte en vaak heeft men maar één of twee dagen om de omgeving te ontdekken. Een bezoek aan de hoofdstad is dan standaard. Om de bereikbaarheid te vergroten en de gasten een zo onbezorgd mogelijk verblijf te bieden, hebben wij deze shuttle geïntroduceerd. Het is weliswaar een pilot voor twee maanden maar wij hebben al veel positieve reacties ontvangen", aldus Maurice Jansen, General Manager van het Holiday Inn Amsterdam Schiphol.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/hotel-biedt-shuttledienst-aan/

Overig nieuws