Hotel Casa 400 tekent bedrijfscode

7 januari 2014
Hotel Casa 400 tekent bedrijfscode

Het Amsterdamse Hotel Casa 400 heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Het hotel erkent en onderschrijft de doelen en inhoud van de code en ziet deze als
een goede bijdrage aan duurzame marktcondities en goede arbeidsverhoudingen.

*Betrokkenheid*
“De uitgangspunten van de code sluiten perfect aan bij onze kernwaarde betrokkenheid en onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid”, aldus Bernadine Egbring, Rooms Division Manager van het hotel. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is in 2011 in het leven geroepen en geeft aan hoe alle betrokken marktpartijen kunnen bijdragen aan de verantwoorde inkoop en uitvoering van schoonmaak.

*Voorwaarde*
CSU Albatros onderschrijft de doelen en inhoud van de code en motiveert zijn opdrachtgevers dit ook te doen. Volgens Max Snoeren, directeur CSU Albatros is dit een belangrijke voorwaarde voor het leveren van optimale kwaliteit en gasttevredenheid; “Ze bevestigen hiermee het belang van respect voor onze housekeeping medewerkers en hun vak. Een voorwaarde voor onze visie ’Excellence in Hospitality’.

Op de foto (vlnr): Bernadine Egbring (Rooms Division Manager Hotel Casa 400), Ward Kolman (Businessunit Directeur CSU), Hans Vugts (Directeur Hotel Casa 400), en Max Snoeren (Directeur CSU Albatros).

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws