Hotel Haarhuis heropent eenpersoonskamers

22 mei 2015
Hotel Haarhuis heropent eenpersoonskamers

Op 21 mei 2015 heeft BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis haar volledig gerenoveerde eenpersoonskamers heropend. De afgelopen maand zijn 10
eenpersoonskamer grondig aangepakt en voorzien van een nieuwe moderne look.

*Ideaal*
De eenpersoonskamers van BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis zijn compacte kamers die uitermate geschikt zijn voor Nederlandse en buitenlandse gasten van bedrijven in Arnhem en omgeving die voor een korte periode in Arnhem moeten verblijven. Daarnaast zijn de kamers ideaal voor short stay leisure gasten zoals bijvoorbeeld backpackers.

*Modern en efficiënt ingericht*
De vernieuwde eenpersoonskamers zijn efficiënt ingericht en van alle gemakken voorzien! Zo beschikken de kamers over een LCD TV, kluisje, gratis draadloos internet, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, zitje én een mooie hout vinyl vloer. Daarnaast is iedere kamer voorzien van een comfortabel eenpersoonsbed dat uitgetrokken kan worden tot een tweepersoonsbed, zodat de kamer slaapruimte biedt voor maximaal 2 personen.

*Arnhem & BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis*
Al ruim 97 jaar is BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis hét stadshotel van Arnhem. Om de band met de stad Arnhem zichtbaar te maken, zijn 2 jaar geleden alle kamers al voorzien van foto’s van de stad. Ook in de vernieuwde eenpersoonskamers is hier aan gedacht. Deze kamers beschikken namelijk over uniek Arnhems fotobehang.
Arjen de Vries, directeur van het hotel, is trots op het resultaat: “De kamers zijn hip, fris en Arnhems!”

Overig nieuws