Hotel Papendal heeft nieuwe directeur

23 april 2013
Hotel Papendal heeft nieuwe directeur

Jochem Schellens wordt de nieuwe directeur van Hotel Papendal. Schellens volgt Stella van der Sluis op, die sinds november 2008 directeur was. Schellens zal deze functie combineren met
het directeurschap van Sportcentrum Papendal.

*Sport als verbindende factor*
Jochem Schellens: “Deze combinatie van sport en gastvrijheid is uniek. Met veel enthousiasme en energie ga ik me inzetten om deze twee werelden dichter bij elkaar te brengen en te versterken. Hierbij zal ik (top)sport als verbindende factor ten volle benutten.”

*Bekend gezicht*
Schellens is geen onbekende op het sport- en hotelcomplex. De afgelopen jaren bekleedde hij diverse functies binnen NOC*NSF. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de realisatie van de Arnhemhal. Sinds 1 januari is hij eindverantwoordelijk voor Sportcentrum Papendal, dat per die datum is afgescheiden van NOC*NSF als aparte organisatie. Schellens heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van Papendal, dat de afgelopen jaren in alle opzichten een ware metamorfose heeft ondergaan.

Hotel Papendal en Sportcentrum Papendal blijven twee aparte organisaties die wel intensief met elkaar gaan samenwerken.

*Werelden verenigen*
NOC*NSF-directeur en voorzitter van de Raad van Commissarissen van zowel Hotel als Sportcentrum Papendal Gerard Dielessen is zeer verheugd met de benoeming van Schellens: “Nu kunnen we het beste van de twee werelden op Papendal verenigen. We beschikken over twee prachtige organisaties die bij Jochem in zeer goede handen zijn. Hij gaat hard aan de slag met de doorontwikkeling van zowel Hotel Papendal als Sportcentrum Papendal.”

Stella van der Sluis wordt algemeen directeur bij multimedia en tv-registratiebedrijf DutchView in Hilversum.

~Frank Lindner~

Overig nieuws