Hotel Winselerhof lid van SLH

24 september 2013
Hotel Winselerhof lid van SLH

Hotel Winselerhof te Landgraaf is onlangs toegetreden tot Small Luxury Hotels of the World (SLH). Winselerhof is een onderdeel van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. SLH is in 1991 gestart met
vijfenzeventig hotels. Inmiddels zijn meer dan vijfhonderdtwintig hotels lid van het genootschap van kleine luxe hotels, in meer dan zeventig landen verspreid over de hele wereld.

*Transformatie*
Camille Oostwegel: “Met alle toekomstplannen van Winselerhof, is het een eer om lid te mogen worden van SLH. De recente volledige renovatie van Ristorante Pirandello, renovatie van de badkamers, aanleg van de wijngaard en kruidentuin, uitbreiding van de Hoogstam Fruitgaard en het Kunstproject Verhalen Verbeeld (in samenwerking met Marres Projects en Bureau Europa) zijn allemaal stappen tot de transformatie van Landgoed Winselerhof. Ook SLH is overtuigd van de unieke plek en beleving die Winselerhof biedt.”

*Waardevolle toevoeging*
Paul Kerr, CEO van Small Luxury Hotels of the World: “Wij zijn verheugd Hotel Winselerhof toe te voegen aan de SLH collectie. Zijn unieke ligging en geschiedenis zorgen voor een waardevolle toevoeging aan ons portfolio. Het hotel is ons derde hotel in Nederland.” Hotel Winselerhof bestaat uit een hotel met negenenveertig hotelkamers, Restaurant Pirandello en diverse zalen en salons voor bijeenkomsten.

*Benelux leden*
The Dylan en Canal House in Amsterdam, Winselerhof in Landgraaf, Hotel de Tuilerieën, Die Swaene, Hotel de Orangerie en The Pand Hotel in Brugge, Montgomery in Brussel, De Witte Lelie in Antwerpen en Hotel Albert Premier in Luxemburg zijn de huidige Benelux leden van Small Luxury Hotels of the World.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws