Hotelnacht Amsterdam trekt 7.500 gasten

20 januari 2014
Hotelnacht Amsterdam trekt 7.500 gasten

De tweede Amsterdamse Hotelnacht is succesvol verlopen. Bijna 2.400 mensen bleven slapen in de deelnemende hotels. In totaal gingen 7.500 mensen van hotel naar hotel voor bezoek aan een
verborgen restaurant, een gemaskerd bal, een cocktailfeest of een pyjamaparty.

*Creatieve initiatieven*
De aftrap vond plaats op het terras van Hotel De L'Europe met een winterfair. Ook de terrassen van DoubleTree en Amstel waren geheel in wintersfeer en werden bezocht door honderden mensen. Hotels organiseerden creatieve feestjes, zoals de hidden lounge in de ketelruimte bovenin het Mövenpick Hotel en het secret restaurant in het Andaz by Hyatt Hotel. De initiatieven zijn zeer enthousiast ontvangen.

*Dansen in je pyjama*
Ook de feesten in de Koepelkerk van het Renaissance Hotel, de Après Ski Party bij The Student Hotel en het eindfeest Totally Pyjama's bij Novotel, trokken veel bezoekers. Tot diep in de nacht werd er gedanst in pyjama's. De grotere feesten werden afgewisseld met kleinschalige events, zoals een cursus hotelbedden opmaken, etsen of een bezoek aan de bouwplaats van het nieuwe Kraanhotel Faralda op het NDSM-terrein.

Amsterdammers konden in totaal naar 50 verschillende feestjes in de 40 meest bijzondere hotels in hun eigen stad.

Foto: Alexander Sporre

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws