Inschrijvingen IHIF Young Leader Award open

10 december 2015
Inschrijvingen IHIF Young Leader Award open

De inschrijvingen voor de jaarlijkse IHIF Young Leader Award, mede mogelijk gemaakt door de International Society of Hospitality
Consultants (ISHC) en het International Hotel Investment Forum (IHIF), zijn geopend. Het is de negende keer dat de award wordt uitgereikt.

*Opkomende leiders*
Andrea Belfanti, executive director bij de ISHC: "Het is onze missie om bij te dragen aan de verbetering van de hospitality-industrie. Daarom is het voor ons erg belangrijk om opkomende leiders te herkennen en aan te moedigen. Elk jaar worden we weer geïnspireerd door de genomineerden die de toekomst van onze industrie vormgeven."

*Inschrijven*
Kandidaten die mee willen dingen naar de IHIF Young Leader Award moeten voldoen aan de volgende criteria:

* 35 jaar of jonger. Geboren op of na 1 januari 1981

* Werken in een aan hospitality gerelateerd werkveld

* Heeft als lid van een team of individueel een belangrijk project in de hospitality volbracht

* Wordt door leiders in de hospitality gezien als een opkomend leider

Klik "hier":https://ishc.memberclicks.net/index.php?option=com_mc&view=mc&mcid=form_208981 om een nominatieformulier te downloaden. De deadline voor inschrijvingen is tot middernacht op 19 januari 2016. Alle kandidaten moeten genomineerd worden door een ander persoon uit de organisatie waarin zij werken of door iemand die directe werkervaring heeft met de genomineerde.

*Over de award*
The Young Leader Award wordt op 8 maart 2016 gepresenteerd. Ga voor meer informatie en voor registratie voor de IHIF (7-9 maart 2016), naar "www.berlinconference.com.":http://www.berlinconference.com/

~Christel Tuin~

Overig nieuws