Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

28 september 2016 | Thijs Jacobs

In een monumentaal pand in hartje Middelburg bevindt zich Boutique Hotel The Roosevelt. Dit bijzondere hotel is ontwikkeld door het ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw. Zij realiseerden vol passie en enthousiasme een luxueus hotel met 28 unieke kamers die allemaal verschillend zijn ingericht. Dit jaar werd het hotel uitgebreid met Restaurant The Roosevelt onder leiding van de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto. Alle factoren voor een ultiem verwenarrangement zijn nu compleet en dit najaar wordt het culinair arrangement gelanceerd. Een ultiem verwenweekend voor Bourgondiërs.

Bijna twee jaar geleden openden Martin en Raymonde van der Louw een bijzonder boutique hotel in hartje Middelburg. Hij kwam uit de grafische wereld, zij was schoonheidsspecialiste, samen deelden ze de passie voor gastvrijheid en de droom van het starten van een eigen bed & breakfast. Na een zoektocht voor een geschikte locatie stuitten ze op het Polderhuis in het centrum van Middelburg, een voormalig onderkomen van het Zeeuwse Waterschap, die ze samen met aannemers en het Amsterdamse designbureau Estida transformeerden tot een kosmopolitisch boutique hotel met 28 boutique hotelkamers, diverse vergaderruimten, hotelbar ‘The Orient’ en een binnentuin. Dit jaar werd tevens het Restaurant The Roosevelt opgeleverd waarmee de gasten nu op al haar wenken worden bediend.

Steren van de hemel

Voor het restaurant werd de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto aangetrokken. Hij heeft zijn sporen verdiend bij Alain Ducasse*, Marco Pierre White* en Alberico Penati* in Londen en werkte in Rome samen met Enrico Delfinger in Hotel Eden. Nadat de chefkok naar Middelburg verhuisde met zijn Zeeuwse vrouw, kwam hij op het pad van Martin en Raymonde. Inmiddels kookt D'Astolto de sterren van de hemel met mediterrane à la carte gerechten in Restaurant The Roosevelt. Om deze ontwikkelingen te vieren, biedt Boutique Hotel The Roosevelt de mogelijkheid om een ultiem verwenweekend te reserveren met een culinair arrangement. Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een Superior-Kamer inclusief een uitgebreid ontbijt, een vijfgangen shared dinner in Restaurant The Roosevelt en een sauna/jacuzzi sessie voor de totaalprijs van € 195 pp.

Martin van der Louw: “Wij wilden een hoogkwalitatief hotelconcept neerzetten om ons te onderscheiden van het huidige hotelaanbod in de omgeving, maar ook omdat wij dat zelf heel leuk vinden.” 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Personeel Hotelketens
Erwin M. Bruyn wordt Country Manager bij Deutsche Hospitality

Deutsche Hospitality herstructureert haar merkenportfolio. In de toekomst wordt het traditionele merk Steigenberger Hotels & Resorts gecombineerd met het lifestyle merk Jaz in the City om samen het nieuwe 'upscale' segment te vormen. Hierdoor wordt het mogelijk om gezamenlijke synergi&eu ...

Achtergronden
14 jaar geleden in Hospitality Management; Robert Kranenborg

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Dit keer een artikel uit 2007. Een interview met Robert Kranenborgh. In 2007 chef van het met e ...

De stelling van de maand: 2022 wordt nog uitdagender dan 2021

In deze nieuwe rubriek 'De stelling van de maand' publiceert de redactie van Hospitality Management iedere eerste vrijdag van de maand een scherpe stelling waarop u als hotelier kunt reageren: JA of NEE. De antwoorden worden verzameld en de resultaten worden gedeeld. De tweede stelling luidt ...

Internationaal
Edition Hotels opent 8 hotels wereldwijd

Edition Hotels kondigt haar verdere internationale uitbreiding aan richting eind 2022, met de geplande opening van acht nieuwe accommodaties verspreid over drie continenten. Onder de nieuwe openingen bevinden zich locaties in Rome, Madrid, Dubai, Reykjavik, Tampa, Doha, Mexico's Riviera Maya ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Hospitality Management vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ...

Economie Interview Ewout Hoogendoorn
BORON investeert: 10.000 bedden op 30 locaties

In een tijd dat de hotellerie gebukt gaat onder de gevolgen van het coronavirus, maakt BORON - de investeringsmaatschappij van de familie J.A. Fentener van Vlissingen (oprichter BCD Travel) - bekend flink te investeren in de hotellerie. De plannen liegen er niet om: 10.000 bedden op minimaal der ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: