Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

28 september 2016 | Thijs Jacobs

In een monumentaal pand in hartje Middelburg bevindt zich Boutique Hotel The Roosevelt. Dit bijzondere hotel is ontwikkeld door het ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw. Zij realiseerden vol passie en enthousiasme een luxueus hotel met 28 unieke kamers die allemaal verschillend zijn ingericht. Dit jaar werd het hotel uitgebreid met Restaurant The Roosevelt onder leiding van de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto. Alle factoren voor een ultiem verwenarrangement zijn nu compleet en dit najaar wordt het culinair arrangement gelanceerd. Een ultiem verwenweekend voor Bourgondiërs.

Bijna twee jaar geleden openden Martin en Raymonde van der Louw een bijzonder boutique hotel in hartje Middelburg. Hij kwam uit de grafische wereld, zij was schoonheidsspecialiste, samen deelden ze de passie voor gastvrijheid en de droom van het starten van een eigen bed & breakfast. Na een zoektocht voor een geschikte locatie stuitten ze op het Polderhuis in het centrum van Middelburg, een voormalig onderkomen van het Zeeuwse Waterschap, die ze samen met aannemers en het Amsterdamse designbureau Estida transformeerden tot een kosmopolitisch boutique hotel met 28 boutique hotelkamers, diverse vergaderruimten, hotelbar ‘The Orient’ en een binnentuin. Dit jaar werd tevens het Restaurant The Roosevelt opgeleverd waarmee de gasten nu op al haar wenken worden bediend.

Steren van de hemel

Voor het restaurant werd de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto aangetrokken. Hij heeft zijn sporen verdiend bij Alain Ducasse*, Marco Pierre White* en Alberico Penati* in Londen en werkte in Rome samen met Enrico Delfinger in Hotel Eden. Nadat de chefkok naar Middelburg verhuisde met zijn Zeeuwse vrouw, kwam hij op het pad van Martin en Raymonde. Inmiddels kookt D'Astolto de sterren van de hemel met mediterrane à la carte gerechten in Restaurant The Roosevelt. Om deze ontwikkelingen te vieren, biedt Boutique Hotel The Roosevelt de mogelijkheid om een ultiem verwenweekend te reserveren met een culinair arrangement. Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een Superior-Kamer inclusief een uitgebreid ontbijt, een vijfgangen shared dinner in Restaurant The Roosevelt en een sauna/jacuzzi sessie voor de totaalprijs van € 195 pp.

Martin van der Louw: “Wij wilden een hoogkwalitatief hotelconcept neerzetten om ons te onderscheiden van het huidige hotelaanbod in de omgeving, maar ook omdat wij dat zelf heel leuk vinden.” 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: