Italiaanse chef Edi D’Astolto kookt de sterren van de hemel

28 september 2016 | Thijs Jacobs

In een monumentaal pand in hartje Middelburg bevindt zich Boutique Hotel The Roosevelt. Dit bijzondere hotel is ontwikkeld door het ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw. Zij realiseerden vol passie en enthousiasme een luxueus hotel met 28 unieke kamers die allemaal verschillend zijn ingericht. Dit jaar werd het hotel uitgebreid met Restaurant The Roosevelt onder leiding van de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto. Alle factoren voor een ultiem verwenarrangement zijn nu compleet en dit najaar wordt het culinair arrangement gelanceerd. Een ultiem verwenweekend voor Bourgondiërs.

Bijna twee jaar geleden openden Martin en Raymonde van der Louw een bijzonder boutique hotel in hartje Middelburg. Hij kwam uit de grafische wereld, zij was schoonheidsspecialiste, samen deelden ze de passie voor gastvrijheid en de droom van het starten van een eigen bed & breakfast. Na een zoektocht voor een geschikte locatie stuitten ze op het Polderhuis in het centrum van Middelburg, een voormalig onderkomen van het Zeeuwse Waterschap, die ze samen met aannemers en het Amsterdamse designbureau Estida transformeerden tot een kosmopolitisch boutique hotel met 28 boutique hotelkamers, diverse vergaderruimten, hotelbar ‘The Orient’ en een binnentuin. Dit jaar werd tevens het Restaurant The Roosevelt opgeleverd waarmee de gasten nu op al haar wenken worden bediend.

Steren van de hemel

Voor het restaurant werd de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto aangetrokken. Hij heeft zijn sporen verdiend bij Alain Ducasse*, Marco Pierre White* en Alberico Penati* in Londen en werkte in Rome samen met Enrico Delfinger in Hotel Eden. Nadat de chefkok naar Middelburg verhuisde met zijn Zeeuwse vrouw, kwam hij op het pad van Martin en Raymonde. Inmiddels kookt D'Astolto de sterren van de hemel met mediterrane à la carte gerechten in Restaurant The Roosevelt. Om deze ontwikkelingen te vieren, biedt Boutique Hotel The Roosevelt de mogelijkheid om een ultiem verwenweekend te reserveren met een culinair arrangement. Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een Superior-Kamer inclusief een uitgebreid ontbijt, een vijfgangen shared dinner in Restaurant The Roosevelt en een sauna/jacuzzi sessie voor de totaalprijs van € 195 pp.

Martin van der Louw: “Wij wilden een hoogkwalitatief hotelconcept neerzetten om ons te onderscheiden van het huidige hotelaanbod in de omgeving, maar ook omdat wij dat zelf heel leuk vinden.” 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview
Interview: Maarten Markus, NH Hotel Group

Trots als een pauw is hij op de voortreffelijke halfjaarcijfers van de Benelux. Met een groei van meer dan 14% draait NH Hotels in de Benelux twee keer zo goed als NH Hotel Group wereldwijd. Verantwoordelijk hiervoor is Managing Director Northern Europe Maarten Markus, die in 2016 drie refurbished N...

Awards Ondernemen
Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'

Het Thon Hotel in Rotterdam, restaurant Zeeën van Tijd in Roosendaal en Snackbar Kitsy’s in Alkmaar gaan de uitdaging aan. Zij zijn de drie winnaars van de beursactie van Boost je omzet! op Gastvrij Rotterdam. Van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 was het team van deze onli...

Vergaderen Postillion Hotels
Vergaderen met een Yoga en Haka Break bij Postillion Hotels

Postillion Hotels Nederland introduceert een ludiek vergaderconcept: 'Brain Breaks'. Shiatsu, Yoga, Haka, Balloon en Brass Breaks zorgen voor meer creativiteit en energie in vergaderingen. Het faciliteren van meetings is een van de kernactiviteiten van Postillion Hotels Nederland en met dans...

Achtergronden
Overvaltraining helpt om criminaliteit in de horeca voor te zijn

Op 9 oktober gaat de Week van de Veiligheid van start. Het nemen van de juiste preventieve maatregelen is de eerste stap om de kans op criminaliteit in uw zaak te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan een overvaltraining voor u en uw medewerkers. Wij spraken met Hendrik-Jan Kaptein van het Centrum voor ...

Achtergronden Tech
Sir Hotels lanceert eerste City Guide op Instagram ooit

Sir Hotels lanceert vijf city guides op Instagram om zowel inwoners als hotelgasten op een innovatieve manier een stad te laten ontdekken. Elk van de hotels in de collectie heeft een eigen Instagram-account, welke getransformeerd is tot een makkelijk te gebruiken stadsgids met lokale favorieten en v...

Bier Achtergronden
Bierbeleving met vintage bockbier

Gasten willen tegenwoordig meer dan alleen een goed glas bier. Ze willen beleving. Het verhaal achter een bier. Al eens aan een vintage bockbier kaart gedacht dit najaar? Maak de bockbierbeleving bovendien compleet met heerlijke bijpassende hapjes. Wat maakt vintage bockbier dan zo bijzonder? Het is...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: