iTesso komt naar u toe!

5 oktober 2012
iTesso komt naar u toe!

iTesso nodigt alle hotelmedewerkers en alle hoteleigenaren van Nederland uit om de nieuwe PMS-software te komen uitproberen.

*Bij u in de regio*
iTesso, de nieuwe naam van Hotel Concepts – Brilliant, is ook de naam van de nieuwe software. Om u de kans te bieden die nieuwe software zelf uit te proberen komen zij in oktober naar een hotel in uw regio zodat u met deze vernieuwende software aan de slag kunt.

*Vernieuwende software*
Het is vernieuwende software omdat je alleen een browser nodig hebt om ermee te kunnen werken. Geen servers meer in de hotels, geen software meer dat op elk werkstation moet draaien, geen interfaces meer die vast kunnen lopen, geen backups meer, geen downtime voor Windows updates, geen ellende, geen zorgen. 'Alleen-een-browser' opent ook nieuwe deuren; gebruik een iMac aan de receptie, of een tablet bij de housekeeping. Bekijk managementrapporten op je smartphone of gebruik juist die bestaande Pc's.

*Prijsmodel*
Het is ook vernieuwend in zijn prijsmodel: Na de besparing op de servers en diens onderhoudscontracten, biedt iTesso meer besparing: geen investering in softwarelicenties, geen supportcontract meer, geen aparte licenties voor, maar een software-as-a-service model met een bedrag per kamer per maand waar alles inzit: de software, de update, de helpdesk, de booking engine, de training middels eLearning, de koppelingen met andere systemen in het hotel, de koppelingen met boekingskanalen, zelfs GDS-vertegenwoordiging.

*Interesse? Zelf iTesso uitproberen?*
Dit zijn de Roadshow dagen in Oktober:

11 oktober: Holiday Inn Eindhoven
18 oktober: Hotel Lumen Zwolle
25 Oktober: Hotel Casa 400 Amsterdam

Klik hier voor meer details: "www.itesso.com/roadshow":http://www.itesso.com/roadshow.html

Overig nieuws