Jaarlijks Best Western hoteliers event in Arnhem

28 maart 2019 | Yonne van Geene

Ieder jaar organiseert Best Western Hotels & Resorts voor haar hotels in Nederland en België een Hoteliers Event. Tijdens dit event komen de hoteliers samen om ervaringen uit te wisselen, op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen en om de plannen van Best Western op het gebied van onder andere sales, marketing, kwaliteit en development te horen. Dit jaar werd het event gehouden in het viersterren Best Western Plus Hotel Haarhuis in het centrum van Arnhem. Ruim 50 hoteliers en managers van de 50 Best Western hotels in Nederland en België kwamen samen.

Suzi Yoder, Vice President International Operations, gaf de aanwezigen een update over de overname van WorldHotels. De overname zal de imago- en merkpositie van Best Western verder verbeteren, de schaal vergroten, het wereldwijde portfolio van het merk versterken en Best Western in staat stellen marktaandeel te beschermen en te vergroten. Wytze van den Berg, Managing Director Belgium & The Netherlands, sprak over de uitbreiding van Best Western Hotels & Resorts naar inmiddels 13 verschillende merken en gaf een update over de financiële resultaten voor de Belgische en Nederlandse hotels. Aansluitend waren er updates over Best Western Rewards - het prijswinnende loyaliteitsprogramma van Best Western met ruim 37 miljoen leden -, de partnerships met OTA’s en Travel Management Companies (TMC’s), e-commerce en het guest experience management platform Medallia.

Gedurende de dag werd er uitgebreid genetwerkt en werden ervaringen uitgewisseld. Het event werd afgesloten met een diner in het restaurant Perron 5 van Best Western Plus Hotel Haarhuis en een gezellige avond in de bar.

Over Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts met hoofdkantoor in Phoenix, Arizona, is een zelfstandig hotelmerk met een wereldwijd netwerk van 4.200 hotels in meer dan 100 landen en gebieden. Best Western is al meer dan 70 jaar een begrip in de hospitalitybranche en biedt zijn hoteliers wereldwijde operationele, verkoop- en marketingondersteuning en bekroonde online en mobiele boekingsmogelijkheden. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotelbouwplannen Opening
Kontakt der Kontinenten opent ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’ met hybride evenement

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten opent op vrijdag 4 september het gloednieuwe ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’. Met de realisatie van KonneKt biedt het conferentiehotel niet alleen meer zitplaatsen in het restaurant én een verbeterde logistiek, maar genieten gasten voor...

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: