Jeroen Oskam Director Research Centre HDH

19 maart 2015
Jeroen Oskam Director Research Centre HDH

Vanaf maart 2015 is Jeroen Oskam benoemd als Director Research Centre. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere opbouw van
onderzoek aan Hotelschool The Hague. Het is de ambitie van Hotelschool The Hague om een brug te slaan tussen wat er in de academische wereld wordt onderzocht en hoe hotelbedrijven, –professionals en studenten daar hun voordeel mee kunnen doen. Daarnaast gaat het Research Centre zich concentreren op een klein aantal onderzoekslijnen, strategische vraagstukken die de komende vijf jaar centraal zullen staan in de gastvrijheidssector. De hotelschool wil op deze lijnen onderzoek van internationaal topniveau verrichten.

*Jarenlange werkervaring*
Jeroen heeft jarenlange werkervaring bij zowel hotelscholen als onderzoeksbureaus. Zo werkte hij als Directeur van de MBA Hotel and Tourism Management aan de hotelschool Maastricht en vervolgde hij zijn weg in Spanje, waar hij de Zaragoza Hotel Management School heeft opgezet. In de afgelopen jaren heeft Jeroen het onderzoeksbureau European Tourism Futures Institute opgezet voor Hogeschool Stenden. Daarnaast maakte hij deel uit van het Management Team van CELTH (Centre of Expertise Leisure, Tourism and Hosptality), een samenwerking tussen NHTV Breda, Hogeschool Zeeland en Stenden. Ook is hij docent aan bij de EADA Business School in Barcelona.

*Veel vertrouwen*
Jeroen: “Het hoge academische niveau van het Research Centre van Hotelschool The Hague geeft mij veel vertrouwen. Ik zie een groot potentieel en ik kijk erg uit naar de volgende stappen die we gaan zetten in het verstrekken van insights aan onze studenten en aan de industrie.”

Overig nieuws