John Wroughton Brown COO Agoda.com

18 september 2014
John Wroughton Brown COO Agoda.com

Agoda.com, onderdeel van de Priceline Group, maakte vandaag bekend dat John Wroughton Brown met onmiddellijke ingang is benoemd als
Chief Operating Officer van Agoda Company Pte. Ltd.
John Brown was de afgelopen vier jaar aan Agoda.com verbonden als Chief Product Officer. In zijn nieuwe rol krijgt hij het overzicht over Agoda.com’s wereldwijde marketing en supplier operations, rapporterend aan Robert Rosenstein, mede-oprichter en Chief Executive Officer (CEO).

*Online hotelreserveringsdienst*
"John Brown is van wezenlijk belang geweest in het opbouwen van onze organisatie en de infrastructuur die de basis vormt voor onze systemen, workflows en producten," aldus Robert Rosenstein. "Vandaag de dag is Agoda.com een groeiende online hotelreserveringsdienst met activiteiten in ruim 25 landen. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken in zijn nieuwe rol."

*Over John Brown*
Brown heeft een B.A. van Yale University en een M.B.A. in financiën van de Wharton School. Eerder werkte hij als directeur voor de Boston Consulting Group in Boston en Bangkok, en als economisch adviseur voor de Afghaanse Minister van Handel en Industrie. Agoda.com heeft vandaag tevens bekendgemaakt dat Omri Morgenstern benoemd is als Vice President of Product Development, rapporterend aan John Brown.

~Christel Tuin~

Overig nieuws