Kempinski Hotels tekent overeenkomst met Infor

6 augustus 2014
 Kempinski Hotels tekent overeenkomst met Infor

"Kempinski Hotels":http://www.kempinski.com heeft een raamovereenkomst getekend met "Infor":http://nl.infor.com, een leverancier van bedrijfssoftware. De overeenkomst richt zich op
het uitrollen van Infor EzRMS, de ‘revenue management’-oplossing van Infor voor de horecabranche die voor dit contract als Software-as-a-Service (SaaS) zal worden ingezet. Hotel Adlon Kempinski in Berlijn is het eerste Europese hotel dat van de diensten van Infor gebruik gaat maken. De keten bestaat in totaal uit 73 vijf-sterren hotels, verspreid over 31 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

*Hoteldata*
Kempinski koos voor Infor EzRMS vanwege de goede voorspellings- en analyse-engine van de oplossing. Het hoofdkantoor van Kempinski Hotels had behoefte aan beter inzicht in de prijs- en omzetinformatie van verschillende vestigingen. De uitgebreide functionaliteit en de ‘Total Revenue Management’-benadering van Infor EzRMS, viel, na een scherpe evaluatie, erg in de smaak. Vestigingsdirecteuren kunnen straks beschikken over een geïntegreerde oplossing waarmee ze rapportages en concurrentieanalyses kunnen opstellen, planningen en begrotingen kunnen maken en een dynamische prijsstelling in kunnen voeren. Bovendien is er contract en performance management mogelijk en kan de online reputatie in de gaten gehouden worden met Infor EzRMS. Verder geeft de dienst bijzonder gedetailleerd inzicht in transactiedata. Zo krijgt het hoofdkantoor zowel een regionaal als een gecentraliseerd beeld van hoteldata, met onder andere specificaties over de omzet, de verkoopkanalen en het type kamers.

Overig nieuws