Lekker even opladen bij Van der Valk

5 april 2019 | redactie

Vanaf 1 april kunnen alle Van der Valk gasten gebruikmaken van een nieuwe vorm van duurzame mobiliteit. Op 5 verschillende locaties in Nederland wordt een Amber hub geopend waar alle gasten de mogelijkheid hebben om een 100% elektrische auto of e-bike te reserveren. Huidige Amber drivers worden daarnaast flexibeler in het plannen van hun trips door de uitbreiding en strategische ligging van de hubs. De hubs zijn geopend bij de volgende Van der Valk locaties: Amsterdam-Amstel, Hilversum, Stein-Urmond, Ridderkerk en Eindhoven. Kijk in de Amber app voor de exacte locaties. Later dit jaar zullen we het netwerk uitbreiden door meerdere Van der Valk-locaties toe te voegen.

Niet alleen je auto opladen…

Niet alleen zorgt deze samenwerking voor een extra stap richting een landelijk dekkend netwerk van hubs. Het zorgt er ook voor dat je een extra oplaadmoment in kunt lassen. Alle Amber drivers kunnen letterlijk en figuurlijk opladen. Zo kun je naast de Amber ook jezelf bij Van der Valk opladen door bijvoorbeeld een lekker kopje koffie te drinken, heerlijk te lunchen of een overnachting te boeken.

Samenwerken aan duurzaamheid

Rick Polman (4e generatie Van der Valk) over de samenwerking: “Duurzaamheid zit in het DNA van ons familiebedrijf. Al generaties lang heeft het Van der Valk concern ingezet op het faciliteren van gastvrijheid in mobiliteit. Zo zijn langs ’s Heeren wegen vele Van der Valk Locaties ontstaan. De samenwerking is een vanzelfsprekende nadere invulling hiervan en sluit naadloos aan op onze kernwaarden”.

De samenwerking is daarnaast een extra initiatief dat bijdraagt aan CO2-reductie. Door huidige initiatieven heeft Van der Valk al een CO2-reductie van minimaal 40% ten opzichte van andere hotels gerealiseerd. Het doel is om deze reductie door de samenwerking nog verder te laten stijgen. Meer informatie: www.driveamber.com/vandervalk

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Tech Interview
"Ook jij kunt een hogere bezettingsgraad realiseren door e-mailmarketing"

E-mailadressen zijn goud waard, maar hoteliers en B&B-ondernemers doen er tot op heden te weinig mee. “Een gemiddelde hotelier of B&B-ondernemer kan niet eens een database van zijn klanten bijhouden”, aldus e-mailmarketingexpert Frank Tromp. Dat laatste klopt en niet zelden wordt...

Amsterdam
Strengere controles op illegale vakantieverhuur in Amsterdam

De gemeente van Amsterdam is deze week begonnen met een strengere controle op illegale vakantieverhuur. Dit nieuws komt niet volledig uit het niets, kortgeleden heeft Amsterdam de vakantieverhuur termijn namelijk verkort naar 30 dagen. De strengere controle gaat om verhuurders die over dit limiet ga...

Interview Longread
Eric Toren & Tijmen Receveur: "Leer van wat je niet hebt gedaan"

Waar een jonge accidential hotelier en een geroutineerde hospitality-expert elkaar vinden in passie voor hun mensen, de lol van het creatieve proces en het perfectioneren van de begroting. Wij spreken Tijmen Receveur, mede-oprichter en mede-eigenaar van Hotel Not Hotel en Eric Toren, directeur, eige...

Aantal viersterrenhotels groeit gestaag

De viersterrenhotelmarkt in Nederland is de afgelopen vijf jaar met 22% gegroeid. Nederland telt in totaal 705 4-sterren hotels, waarvan meer dan een kwart in provincie Noord-Holland. In totaal telt dit segment 67.000 kamers en is hiermee met een aandeel van 50% het belangrijkste segment binnen de h...

Accor Hotelketens Internationaal
Een miljard euro omzet voor Accor in eerste kwartaal 2019

Hotelketen Accor heeft het eerste kwartaal van het jaar 2019 een omzet gedraaid van 987 miljoen euro. Een stijging van 34,2%. Dat meldt het bedrijf via een persbericht. De RevPAR van de groep steeg met 1,6% met wisselende prestaties afhankelijk van de regio: Europa was veerkrachtig (+3,3%), terwi...

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: